Άρης: Αποχαιρέτισε Πίρσμαν, τον ανακοίνωσε η Γκρόνινγκεν

Με τις ευχές της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης, ο Μάρβιν Πίρσμαν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Γκρόνινγκεν. Με την ολλανδική ομάδα ο Βέλγος αμυντικός, με καταγωγή από την Γκάνα, υπέγραψε σήμερα (3/7) συμβόλαιο μέχρι το 2026, κλείνοντας έτσι τον κύκλο της παρουσίας του στην Ελλάδα, που είχε ανοίξει με την πρώτη μεταγραφή, την οποία είχε πάρει το καλοκαίρι

του 2020 στον ΠΑΣ Γιάννινα, πριν τον αποκτήσουν οι “κίτρινοι” το καλοκαίρι του 2022.

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης αναφέρει:

“Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την παραχώρηση, με μεταγραφή, του Marvin Peersman στην ολλανδική FC Groningen.

Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του”.

Από την πλευρά της, η Γκρόνινγκεν αναφέρει στη δική της ανακοίνωση:

“Η FC Groningen υπογράφει τον αμυντικό Marvin Peersman

Η FC Groningen υπέγραψε τον Marvin Peersman. Ο 32χρονος Βέλγος προέρχεται από την ελληνική ομάδα, Άρης Θεσσαλονίκης. Ο αριστερός ακραίος αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2026. Ο Peersman μπαίνει αμέσως στην επιλογή του προπονητή Dick Lukkien”.

Ο ίδιος ο Πίρσμαν δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ολλανδικής ομάδας για τη μεταγραφή του: “Γνωρίζω την FC Groningen ως αντίπαλο από την προηγούμενη περίοδο μου στην Ολλανδία. Είναι ένας μεγάλος σύλλογος, που πρέπει να παίξει στο υψηλότερο επίπεδο το συντομότερο δυνατό. Αν και η ζωή στην Ελλάδα μου ταίριαζε πολύ, οι αθλητικές φιλοδοξίες της FC Groningen με τράβηξαν τόσο πολύ, που επέλεξα να επιστρέψω στην Ολλανδία. Θα ήθελα να κάνω τη μετάβαση σε έναν σύλλογο σαν αυτόν”.

Και συμπλήρωσε: “Δεν τα παρατάω ποτέ, πάω μέχρι το τέλος και δίνω τα πάντα για τη νίκη. Δεν φοβάμαι να το πω όπως είναι, ότι θα προσπαθήσω να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου όσο καλύτερα μπορώ. Είμαι ενθουσιασμένος, που ξεκινάω αυτή τη νέα πρόκληση στην καριέρα μου”.

Ο Πίρσμαν νωρίτερα είχε αποχαιρετίσει με μήνυμά του στο λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης τους “κίτρινους”.

Keywords
Τυχαία Θέματα