Άρης: “Ευχαριστώ και αντίο” ο Πίρσμαν (pic)

Δημοσίως ευχαρίστησε τον Άρη, τους ανθρώπους του και τους φίλους της ομάδας σήμερα (3/7) ο Μάρβιν Πίρσμαν, για την υποστήριξή τους τη μία σεζόν που πέρασε στην ομάδα. Ταυτοχρόνως, τους αποχαιρέτισε, καθώς οδεύει προς την Γκρόνιγκεν, όπου -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- θα συνεχίσει την καριέρα του την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Βέλγος, με καταγωγή από την Γκάνα, αμυντικός είναι ένα βήμα πριν υπογράψει στην ολλανδική ομάδα και ανακοινωθεί η μεταγραφή του εκεί. Αφήνει τον Άρη, στον οποίο ενσωματώθηκε το περασμένο καλοκαίρι,

έχοντας κάνει 36 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και μοιράζοντας 3 ασίστ. Δεν ήταν στα πλάνα του Απόστολου Τερζή την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, οπότε, από τη στιγμή που προέκυψε η πρόταση από την Ολλανδία, πήρε το “πράσινο φως” να μεταγραφεί εκεί.

Στο μήνυμά του ο Πίρσμαν, το οποίο ανάρτησε στο λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρει: “Ένα κεφάλαιο κλείνει κι ένα άλλο ανοίγει. Θέλω να ευχαριστήσω τον Άρη και τους φίλους της ομάδας για την υποστήριξή τους το διάστημα που ήμουν στην ομάδα. Εύχομαι στους πρώην συμπαίκτες μου και στο σύλλογο τα καλύτερα για το μέλλον!”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marvin Peersman (@marvinpeersman)

Keywords
Τυχαία Θέματα