Άρης: Ανακοινώνει επιθετικό και συμπληρώνει τον κορμό

Λειτουργώντας απόλυτα ορθολογικά και χωρίς να παρασυρθούν από τα λάθη του παρελθόντος , κινήθηκαν οι Θόδωρος Καρυπίδης, Ρόμπερτ Παλίκουτσα και Απόστολος Τερζής.

Φέτος δεν είδαμε ονόματα τύπου Μήτρογλου ή Ζερβίνιο.

Αντίθετα ακούμε για ποδοσφαιριστές, φιλόδοξους και αποφασισμένους να απογειώσουν την καριέρα τους.

Αηδόνης, Παναγίδης, Σαβέριο, Φατόρε, είναι κάποιοι απ΄ αυτούς, στους οποίους αναμένεται να δοθεί πρωταγωνιστρικός ρόλος από την τεχνική ηγεσία, ενώ υπάρχουν και οι ηλικιακά κοντά στα 30 (Ματαρίτα, Φεραρι, Μενέντες, Πάβισιτς), που δεν προέρχονται από το

επάνω ράφι, αλλά διαθέτουν εξαιρετικά ποιοτικό βιογραφικό.

Αρχές Ιουλίου (4/7) και για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, οι «κιτρινόμαυροι» της Θεσσαλονίκης δείχνουν να έχουν εντοπισμένους στόχους, γνωρίζοντας τι τους λείπει αλλά κυρίως που θα το βρουν…

ΟΙ ΑΦΙΞΕΙΣ

Οι περισσότερες θέσεις στο ρόστερ έχουν συμπληρωθεί και με την άφιξη των Τζούρασεκ, Μενέντεζ, ο Απόστολος Τερζής θα έχει από εδώ και στο εξής την πολυτέλεια να δουλεύει με όλα τα «όπλα» στη διάθεση του.

Για να μην ξεχνιόμαστε, υπάρχει το μεγάλο «αγκάθι» του επιθετικού όπου και εδώ όμως έχουν βολιδοσκοπηθεί συγκεκριμένες περιπτώσεις (είναι θέμα ημερών, αν όχι ωρών να ανακοινωθεί το όνομα του), σίγουρα θα υπάρξει η προσθήκη ενός δεύτερου «εξαριού» και βέβαια δεν μπορούμε να παραβλέψουμε την περίπτωση του Πάλμα για τον οποίο πολλά ακούμε, αλλά προς το παρόν τίποτα δεν βλέπουμε.

Πάντως δεν θα είναι έκπληξη αν ο ποδοσφαιριστής αποχωρήσει εντός των επόμενων ημερών από τον Άρη, οπότε θα πρέπει να καλυφθεί άμεσα το κενό του. Ούτως ή άλλως όμως, υπάρχει πρόβλεψη και γι΄ αυτό το ενδεχόμενο.

Σε όλα τα παραπάνω, θα προσθέσουμε και τις κινήσεις που θα γίνουν προκειμένου η ομάδα να αποκτήσει βάθος στον πάγκο της.

Αυτή ωστόσο, είναι μια συζήτηση που μπορεί να… περιμένει. Προέχει η ενίσχυση του βασικού κορμού και το συγκεκριμένο κομμάτι σχεδόν έχει ολοκληρωθεί.

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΛΙΚΟΥΤΣΑ ΠΡΟΣΔΙΔΕΙ ΗΡΕΜΙΑ ΣΤΟΝ ΑΡΗ

Ο Γερμανοκροάτης έχει γνώσεις και κυρίως γνωριμίες στον χώρο.

Χωρίς τυμπανοκρουσίες, έφερε στο Ρύσιο ποδοσφαιριστές που γνωρίζει ότι είναι σε θέση να “μπολιάσουν” άμεσα και να βοηθήσουν τον Άρη να πρωταγωνιστήσει σε μια απαιτητική χρονιά.

Μένει να δούμε τα αποτελέσματα εντός των τεσσάρων γραμμών, αλλά αυτό είναι κάτι που σίγουρα θα χρειαστεί χρόνο για να φανεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα