ΑΕΚ: Από την αβεβαιότητα, στην ανυπομονησία να την ξαναδούν (pics, vid)

Ένα χρόνο πριν ο κόσμος της ΑΕΚ περίμενε με αγωνία το πρώτο φιλικό προετοιμασίας της ομάδας του, την οποία είχε αναλάβει ο Ματίας Αλμέιδα. Όλοι ήταν ανυπόμονοι να δουν τι θα παρουσίαζε ο Αργεντινός προπονητής. Ουδείς γνώριζε, ουδείς ήξερε τι να περιμένει από την ΑΕΚ του Αλμέιδα στα φιλικά προετοιμασίας και ιδιαίτερα στο πρώτο φιλικό της νέας σεζόν. Επικρατούσε αβεβαιότητα για το τι θα έβλεπαν από την ομάδα τους. Φέτος, σχεδόν έναν χρόνο

μετά οι φίλοι της Ένωσης περιμένουν να πάρουν ξανά τη… δόση τους, καθώς προηγήθηκε μια άκρως πετυχημένη σεζόν με την κατάκτηση του νταμπλ.

Οι φίλοι της ΑΕΚ περιμένουν με αγωνία να δουν ξανά την αγαπημένη τους ομάδα να αγωνίζεται έστω και σε φιλικό αγώνα με την Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ που όπως όλα δείχνουν θα μεταδοθεί απευθείας από το επίσημο κανάλι της στο youtube και φυσικά από το Novasports.gr.

ΠΗΓΗ: In Time Sports

Ο Ματίας Αλμέιδα μετά από μία εβδομάδα παραμονής στο Μπουργκ Χααμστέντε θα δώσει την ευκαιρία στους παίκτες του να βγουν από την καθημερινή ρουτίνα των (διπλών) προπόνησεων και να παίξουν μπαλίτσα. Ναι μεν είναι φιλικό, αλλά με Αλμέιδα όλοι γνωρίζουν πως και τα φιλικά αντιμετωπίζονται σαν… επίσημα.

Σ’ αυτή την εβδομάδα προπονήσεων στην Ολλανδία, όπου απουσίαζαν οι διεθνείς παίκτες οι οποίοι ενσωματώθηκαν στις προπονήσεις την Δευτέρα, ο Αργεντινός προπονητής δούλεψε σε κομμάτια φυσικής κατάστασης, έντασης, αλλά και σε τακτικά κομμάτια. Ο Αλμέιδα θέλει να συνεχίσει η ομάδα του από εκεί που σταμάτησε και να είναι πανέτοιμοι για τον μεγάλο στόχο της πρόκρισης στους ομίλους του Champions League. Στο πρώτο φιλικό που σίγουρα γίνεται και για να δοκιμάσει ο Αλμέιδα πράγματα που δουλεύει στις προπονήσεις, αλλά και για να ξεμπουκώσουν οι παίκτες του αναμένεται να δούμε μια ΑΕΚ με τα στοιχεία που παρουσίαζε όλη τη χρονιά πέρυσι. Μπορεί να έλειπαν οι διεθνείς, αλλά αυτό δεν λέει απολύτως τίποτα. Όσοι ήταν στην Ολλανδία δούλεψαν σκληρά και εννοείται πως θέλουν να αποδείξουν στον Αλμέιδα ότι αξίζουν μια θέση στις επιλογές τους.

Λάζαρος Ρότα και Ντομαγκόι Βίντα μαζί με τον γυμναστή της ΑΕΚ, Κώστα Παρούση. ΠΗΓΗ: In Time Sports

Με βάση τα όσα δοκίμασε ο Αλμέιδα τις τελευταίες ημέρες στην βασική ενδεκάδα θα δούμε τους Στάνκοβιτς, Ραντόνια, Μήτογλου, Μουκουντί, Μοχαμαντί στην άμυνα, στα χαφ τους Γαλανόπουλο, Γιόνσον, στις πλευρές τους Ελίασον (μίλησε για τη νέα χρονιά και αυτή που προηγήθηκε), Γκατσίνοβιτς και στην επίθεση τους Λαμαρανά, Φαν Βέερτ. Εννοείται πως στο φιλικό θα αγωνιστούν όλοι οι παίκτες που βρέθηκαν αυτές τις μέρες στην Ολλανδία, ενώ ίσως πάρει χρόνο συμμετοχής ο Άμραμπατ που προπονήθηκε την Δευτέρα κανονικά μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΑΕΚ,aek