Ρόουζ: «Ξέρουμε τις ικανότητές μας, τον καλύτερο μας εαυτό για τη νίκη» (vid)

Ρόουζ: «Ξέρουμε τις ικανότητές μας, τον καλύτερο μας εαυτό για τη νίκη» (vid)ageorgiΚυρ, 01/17/2021 - 15:00

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, τα δυνατά σημεία των Πρασίνων και τα στοιχεία που πρέπει να έχει ο Άρης για να φτάσει στο τρίποντο της νίκης μίλησε ο κεντρικός αμυντικός των Κιτρίνων, Λίντσεϊ Ρόουζ, που μίλησε αποκλειστικά στα κανάλια Novasports.

Αναλυτικά όσα είπε: 

Για την επέλαση του χιονιά και το κατάλευκο

Ν. Ρύσιο: «Είναι εκπληκτική εικόνα. Πολύ όμορφο να βλέπω τη Θεσσαλονίκη, το γήπεδό μας μέσα στα χιόνια. Το μυαλό μας όμως είναι μόνο στο παιχνίδι που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό».

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Είναι καλό που παίζουμε ξανά για να ξεχάσουμε το ατυχές αποτέλεσμα με την ΑΕΚ. Είναι ένα ντέρμπι πρέπει να είμαστε δυνατοί και να προετοιμαστούμε κατάλληλα».

Για τα δυνατά σημεία του Παναθηναϊκού και το τι πρέπει να κάνει ο Άρης για να κερδίσει: «Ξέρουμε τον Παναθηναϊκό. Είναι μία καλή ομάδα. Με ικανότητες. Παίξαμε στον πρώτο γύρο τους κερδίσαμε. Πρέπει να προσέξουμε, εμείς ξέρουμε όμως τις ικανότητές μας το τι μπορούμε να κάνουμε και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να κερδίσουμε».


 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άρης - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άρης ΕΛΛΑΔΑ Ρόουζ: «Ξέρουμε τις ικανότητές μας, τον καλύτερο μας εαυτό για τη νίκη» Submitted by ageorgi on Κυρ, 01/17/2021 - 15:01 http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/ROSE_160121.mp4 ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off Off ΕΛΛΑΔΑ Ο Λίντσεϊ Ρόουζ μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα της NOVA για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο «Κλεάνθης Βικελίδης». ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άρης Άρης - Ποδόσφαιρο On Off On Demand Video publish on Πέμ, 01/01/1970 - 02:33 Ο Λίντσεϊ Ρόουζ μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα της NOVA για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Article publish on Κυρ, 01/17/2021 - 15:00 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα