Αργεντινή: Δεν εμπνέει ανησυχία η κατάσταση του Μαραντόνα

Αργεντινή: Δεν εμπνέει ανησυχία η κατάσταση του ΜαραντόναtnalΤρί, 11/03/2020 - 07:28

Καθησυχαστικός εμφανίστηκε ο Λεοπόλδο Λούκε, σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα. Ο γιατρός του παλαίμαχου Αργεντινού ποδοσφαιριστή τόνισε πως δεν είναι κρίσιμη η κατάστασή του και πως ο Μαραντόνα συμφώνησε να μπει στον νοσοκομείο, ώστε να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις. 

Αρχικά, ο Λούκε δήλωσε: “Είδαμε πως στα αποτελέσματα των εξετάσεων οι τιμές ήταν μικρότερες από τις προβλεπόμενες και έτσι τον μεταφέραμε στο νοσοκομείο.

Ο Ντιέγκο δεν είναι... εύκολος άνθρωπος πιστέψτε με, μου είχε πει πως δεν θέλει ούτε να με δει. Τον βλέπω ως έναν ασθενή που θέλει να δει τον εαυτό του να είναι καλύτερα. Έφτασε στα 60 και πρέπει να τον βοηθήσω. Πήρε τις αποφάσεις του, είναι στο νοσοκομείο γιατί το ήθελε να έρθει. Στην αρχή είπε όχι αλλά μετά δέχθηκε”.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: “Δεν είναι επείγουσα κατάσταση, πρέπει να γίνει καλά. Είναι εδώ με αμοιβαία συμφωνία, δεν έπαθε εγκεφαλικό. Οι μέρες που θα μείνει μέσα είναι κάτι που θα το δούμε, αλλά επειδή έχει έλλειψη υγρών θα μείνει για τουλάχιστον τρεις μέρες στο νοσοκομείο. Όταν του είπα πως πρέπει να μπει στο νοσοκομείο, μου είπε από την Κυριακή. Όταν ο Ντιέγκο δεν είναι καλά, δε θέλει να δεχθεί βοήθεια και πρέπει να τον αναγκάσεις να το δεχθεί. Δε θα μεταβεί σε κέντρο απεξάρτησης, δεν υπάρχει θέμα. Θα δούμε τις νέες εξετάσεις και θα αποφασίσουμε τι θα πράξουμε”.

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ - ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off tnal Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ Καθησυχαστικός εμφανίστηκε ο Λεοπόλδο Λούκε, σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα. Article publish on Τρί, 11/03/2020 - 07:28 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα