Ο Jon Jones πήρε στο κυνήγι επίδοξο ληστή

Ο Jon Jones πήρε στο κυνήγι επίδοξο ληστήdstroumbΤρί, 11/03/2020 - 01:22

O Jon Jones είναι ένας από τους καλύτερους μαχητές του ΜΜΑ αλλά αυτή τη φορά έπρεπε να τα βγάλει πέρα χωρίς... κανόνες και μάλιστα στο σπίτι του. 

Για να αποφασίσεις να... μπουκάρεις στο σπίτι του Jon Jones πρέπει ή να μην ξέρεις που πας είναι να είσαι εντελώς βλάκας. 

Δεν ξέρουμε για την ώρα τί από τα δύο ήταν ο συγκεκριμένος επίδοξος ληστής, αλλά είδε τον χάρο με τα μάτια του, αφού ο διάσημος ΜΜΑer πήρε χαμπάρι τον ληστή και πήρε το όπλο του κι άρχισε

να τον κυνηγά. 
Ο επίδοξος ληστής μπήκε στον χώρο που ο Jones έχει τη συλλογή με τα αυτοκίνητά του και θεώρησε πως θα μπορούσε να κλέψει ένα απ' αυτά. Μπήκε στο γκαράζ, μπήκε στο πρώτο αυτοκίνητο αλλά δεν κατάφερε να το βάλει μπροστά. Βγήκε και μπήκε σ' ένα από τα τζιπ του Jones, άναψε τα φώτα, όμως όλη την ώρα ο σκύλος που έχει ο μαχητής στο σπίτι του γαύγιζε συνεχώς, έτσι κατάλαβε ότι κάτι πάει στραβά και άνοιξε την πόρτα και βγήκε με την... καραμπίνα. Ο ληστής τον είδε κι έφυγε... πετώντας με τον Jones να τον κυνηγά. Ο ίδιος ο Jones πόσταρε στο instagram το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας που έχει καταγράψει όλο το σκηνικό. 

Τυχερός όπως και να έχει ο επίδοξος ληστής. 

    Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.         

Ended up tapping on this guys driver side window with the muzzle of my shotgun last night. Next time you try to rob someone, make sure you’re fast enough to out run them. He’s lucky I’m smart enough to not shoot a man while he’s retreating. People I know times are getting hard but your life isn’t worth a few material possessions. What are your thoughts on this video, what would you have done differently?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BONY (@jonnybones) στις 1 Νοέ, 2020 στις 12:25 μμ PST

Off Off dstroumb Off Off Είναι ένας από τους καλύτερους μαχητές του ΜΜΑ αλλά αυτή τη φορά έπρεπε να τα βγάλει πέρα χωρίς... κανόνες και μάλιστα στο σπίτι του.  Article publish on Τρί, 11/03/2020 - 01:22 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα