Μάχη για την υπογραφή του Μπογκντάνοβιτς

Μάχη για την υπογραφή του ΜπογκντάνοβιτςdstroumbΤρί, 11/03/2020 - 02:33

Είναι ένα από τα σπουδαιότερα ταλέντα του Παγκόσμιου μπάσκετ και η παρουσία του ως τώρα στο ΝΒΑ δικαιώνει όλους όσοι τον πίστεψαν από τότε που φορούσε τη φανέλα της Φενέρ. 

Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς είναι από τους Ευρωπαίους που κάνουν τη διαφορά και πλέον σύμφωνα με το ESPN τουλάχιστον 5 ομάδες θα δώσουν μάχη για να του αποσπάσουν την υπογραφή. 

Οι

Χιτ, οι Μπακς, οι Σανς, οι Χοκς και οι Κινγκς ετοιμάζονται να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη, για συμβόλαιο μεταξύ 65 ως 75 εκ. ευρώ για συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023. 

Σίγουρα όποια ομάδα καταφέρει να τον προσθέσει στο ρόστερ της θα έχει αποκτήσει αυτομάτως έναν παίκτη που μπορεί να την ανεβάσει επίπεδο. 

ΑΜΕΡΙΚΗ - NBA - ΜΠΑΣΚΕΤ Miami Heat - Μπάσκετ Atlanta Hawks - Μπάσκετ Milwaukee Bucks - Μπάσκετ Phoenix Suns - Μπάσκετ Sacramento Kings - Μπάσκετ Off Off dstroumb Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ Miami Heat ΑΜΕΡΙΚΗ Είναι ένα από τα σπουδαιότερα ταλέντα του Παγκόσμιου μπάσκετ και η παρουσία του ως τώρα στο ΝΒΑ δικαιώνει όλους όσοι τον επέλεξαν. Article publish on Τρί, 11/03/2020 - 02:33 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα