Πόρτο – Μαρσέιγ : Ο Βίλας Μπόας απέναντι στην ομάδα της καρδιάς του

07:27 3/11/2020 - Πηγή: To10.gr

Παραδοσιακά η 3η αγωνιστική στην φάση των ομίλων του Champions League, είναι αυτή που δίνει μία ασφαλή εικόνα για τις ομάδες που θα συνεχίσουν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, αλλά και γι΄ αυτές που θα διεκδικήσουν ένα «εισιτήριο» για το Europa League, όπως και για εκείνες των οποίων θα σταματήσει η ευρωπαϊκή… περιπέτεια.

Οπως συμβαίνει στον 3ο όμιλο, στο πλαίσιο του οποίου, η Μάντσεστερ Σίτι φιλοξενεί

τον Ολυμπιακό και με νίκη εξασφαλίζει επί της ουσίας την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού. Αντίθετα, οι «ερυθρόλευκοι» θα παραμείνουν «ζωντανοί» ανεξαρτήτως αποτελέσματος, αφού η πρόκριση θα κριθεί στην συνέχεια και από τις αναμετρήσεις με την Πόρτο στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και την Μαρσέιγ στην Μασσαλία.

Για τον ίδιο όμιλο, η Μαρσέιγ του Αντρέ Βίλας Μπόας, παίζει το τελευταίο της χαρτί υποδεχόμενη την Πόρτο και θέλει μόνο νίκη για να ελπίζει σε ευρωπαϊκή… συνέχεια. Ο Πορτογάλος τεχνικός των Μασσαλών, αντιμετωπίζει την ομάδα της καρδιάς του, όμως όπως δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη του, θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό για την νίκη. Η Μαρσέιγ μετρά δύο ήττες και χρειάζεται πάση θυσία το «τρίποντο», ενώ οι «δράκοι» έχουν την… πολυτέλεια να παίξουν για δύο αποτελέσματα.

Από τα υπόλοιπα «ζευγάρια» ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις Λοκομοτίβ Μόσχας-Ατλέτικο Μαδρίτης, Ρεάλ Μαδρίτης-Ιντερ, Αταλάντα-Λίβερπουλ, Μπριζ-Ντόρτμουντ και Λειψία-Παρί Σεν Ζερμέν.

Το πρόγραμμα και οι βαθμολογίες έχουν ως εξής:

Τρίτη 3 Νοεμβρίου (22:00)

1o ΟΜΙΛΟΣ

19:55 Λοκομοτίβ Μόσχας – Ατλέτικο Μαδρίτης
Σάλτσμπουργκ – Μπάγερν

2ος ΟΜΙΛΟΣ
19:55 Σαχτάρ Ντόνετσκ – Γκλάντμπαχ
Ρεάλ Μαδρίτης – Ίντερ

3ος ΟΜΙΛΟΣ
Μάντσεστερ Σίτι – Ολυμπιακός
Πόρτο – Μαρσέιγ

4ος ΟΜΙΛΟΣ
Μίντιλαντ – Άγιαξ
Αταλάντα – Λίβερπουλ

Τετάρτη 4 Νοεμβρίου (22:00)

5ος ΟΜΙΛΟΣ
Τσέλσι – Ρεν
Σεβίλη – Κράσνονταρ

6ος ΟΜΙΛΟΣ
19:55 Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης- Λάτσιο
Μπριζ – Ντόρτμουντ

7ος ΟΜΙΛΟΣ
Μπαρτσελόνα – Ντιναμό Κιέβου
Φερεντσβάρος – Γιουβέντους

8ος ΟΜΙΛΟΣ
19:55 Μπασακσεχίρ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Λειψία – Παρί Σεν Ζερμέν

Keywords
Τυχαία Θέματα