Αργεντινή: Αναρρώνει και είναι καλύτερα ο Μαραντόνα

Αργεντινή: Αναρρώνει και είναι καλύτερα ο ΜαραντόναtnalΠέμ, 11/05/2020 - 07:20

Ο γιατρός του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα τόνισε πως ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής είναι καλά στην υγεία του και πως ήδη έχει ξεκινήσει τις πλάκες με τους άλλους ασθενείς. Ο Λεοπόλδο Λούκε εμφανίστηκε ικανοποιημένος με την πορεία ανάρρωσης του Μαραντόνα, μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε για την αφαίρεση αιματώματος στο κεφάλι. 

Αρχικά, ο Λούκε δήλωσε: “Ο Ντιέγκο κάνει αστεία με τους άλλους ασθενείς, είμαι χαρούμενος που τον βλέπω σε αυτή

την κατάσταση. Πηγαίνει εξαιρετικά”

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος του Μαραντόνα, Ματίας Μόρλα δήλωσε πως οι αναφορές των γιατρών είναι εξαιρετικές, σχετικά με την υγεία του πελάτη του.

Ο Μόρλα δήλωσε χαρακτηριστικά: “Η τελευταία αναφορά των γιατρών είναι εξαιρετική. Είναι δυνατός και θα το ξεπεράσει. Όλος ο κόσμος τον αγαπάει, μίλησα με τον γιο του Φιντέλ Κάστρο, λατρεύουν τον Ντιέγκο στην Κούβα”.

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ - Αργεντινή - Primera Division - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off tnal Off Off ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ Ο γιατρός του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα τόνισε πως ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής είναι καλά στην υγεία του και πως ήδη έχει ξεκινήσει τις πλάκες με τους άλλους ασθενείς. Article publish on Πέμ, 11/05/2020 - 07:20 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα