ΠΑΟΚ: Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου

ΠΑΟΚ: Αύξηση μετοχικού κεφαλαίουantoniamath11Πέμ, 11/05/2020 - 00:48

Ολοκληρώηκε το ΔΣ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ με τους υπεύθυνους να αποφασίζουν την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με την καταβολή μετρητών.

Κατά τη διάρκεια του συμβουλίου αναλύθηκαν οι λόγοι που οδηγούν σε αυτή την απόφαση. 


Αναλυτικά:

«Ξεκινήσαμε μία μεγάλη προσπάθεια και βγήκαμε μπροστά γιατί δεν μπορούσαμε να

αφήσουμε αβοήθητη την ομάδα μας, το μπάσκετ του ΠΑΟΚ που τόσες μεγάλες στιγμές και τεράστιες ευρωπαϊκές επιτυχίες μας έχει χαρίσει. Φτάσαμε όμως σε ένα σημείο που δεν υπάρχει άλλη λύση από το να μπουν χρήματα στην ομάδα. Είτε με την συμμετοχή και άλλων ανθρώπων που μπορούν να βοηθήσουν ή του κόσμου, του μεγάλου λαού του ΠΑΟΚ. Για αυτό και θεωρήσαμε, όπως το έχουμε πει εδώ και καιρό, ότι η Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου είναι η μοναδική λύση. Ξέρουμε ότι οι συνθήκες είναι περίεργες, υπάρχουν πολλά στο μυαλό όλων, υπάρχει ο κορωνοϊός, υπάρχει lockdown, αλλά υπάρχει και ο ΠΑΟΚ. Και τον ΠΑΟΚ μας τον αγαπάμε πολύ για να τον αφήσουμε αβοήθητο. Και είμαστε πάρα πολλοί οι ΠΑΟΚτσήδες σε όλο τον κόσμο. Και για αυτό λέω ότι ήρθε η ώρα να μετρηθούμε»

ΕΛΛΑΔΑ - Basket League - ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΟΚ - Μπάσκετ Off Off Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ προχώρησε στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας.  Article publish on Πέμ, 11/05/2020 - 00:48 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα