Ράπτορς: Προχωράει το εναλλακτικό πλάνο για την έδρα

Ράπτορς: Προχωράει το εναλλακτικό πλάνο για την έδραtnalΠέμ, 11/05/2020 - 07:11

Οι ιθύνοντες των Τορόντο Ράπτορς προχωρούν κανονικά το εναλλακτικό τους πλάνο για την έδρα που θα χρησιμοποιήσουν τη νέα αγωνιστική περίοδο. Η καναδική ομάδα φέρεται να σκέφτεται να δηλώσει ως έδρα, κάποια αμερικανική πόλη, προκειμένου να μην υπάρξουν προβλήματα με τις πτήσεις από και προς τον Καναδά. Τις τελευταίες

ημέρες, εξετάζονταν σοβαρά οι λύσεις των Νιου Τζέρσεϊ και Κάνσας, χωρίς να έχει ληφθεί ακόμα η οριστική απόφαση. Ο τεχνικός των Ράπτορς, Νικ Νερς παραδέχτηκε πως οι επαφές για την εναλλακτική έδρα συνεχίζονται τις τελευταίες ημέρες. 

Χαρακτηριστικά, ο κόουτς των Καναδών δήλωσε: “Θέλουμε να παίξουμε στο Τορόντο αλλά λόγω των κανονισμών της Κυβέρνησης δεν είναι εύκολο. Πρέπει να ετοιμάσουμε ένα πλάνο B για το ενδεχόμενο να μην παίξουμε στην έδρα”.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο έναρξη της νέας σεζόν στις 22 Δεκεμβρίου: “Είχαμε 4 μήνες εκτός και άλλους δύο τώρα, συνολικά έξι μήνες ξεκούρασης είναι αρκετοί για μία χρονιά. Είναι μία ρεαλιστική ημερομηνία, ετοιμαζόμαστε για τις 22 Δεκεμβρίου προκειμένου να προετοιμαστούμε κατάλληλα για τη νέα χρονιά”.

Τέλος, ο Νερς αναφέρθηκε και στους στόχους της ομάδας του τη νέα αγωνιστική περίοδο: “Αποδείξαμε φέτος πως μπορούμε να κερδίσουμε πολλά παιχνίδια και αυτό θέλουμε να κάνουμε και τη νέα σεζόν”.

ΑΜΕΡΙΚΗ - NBA - ΜΠΑΣΚΕΤ Toronto Raptors - Μπάσκετ Off Off tnal Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ Toronto Raptors ΑΜΕΡΙΚΗ Οι ιθύνοντες των Τορόντο Ράπτορς προχωρούν κανονικά το εναλλακτικό τους πλάνο για την έδρα που θα χρησιμοποιήσουν τη νέα αγωνιστική περίοδο. Article publish on Πέμ, 11/05/2020 - 07:11 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα