Σκόουλς: "Η άμυνα της Μάντσεστερ σαν παιδικής ομάδας! "

Σκόουλς: "Η άμυνα της Μάντσεστερ σαν παιδικής ομάδας! "alambosΠέμ, 11/05/2020 - 02:27

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αμυνόταν σαν ομάδα παιδικά κάτω των 10 ετών" είπε ο Πολ Σκόουλς μετά τα δώρα της ομάδας του Σόλσκιερ στην Μπασακσεχίρ. 

Έτσι χαρακτήρισε παιδική την αντίδραση της ομάδας η οποία είχε ανέβει για ένα κόρνερ χωρίς να υπάρχουν τοποθετημένοι παίκτες πίσω για την αναχαίτιση πιθανής αντεπίθεσης. Έτσι ο Βίστσα με μια μεγάλη μπαλιά από την περιοχή της ομάδας του έβγαλε μόνο στην κόντρα τον Ντεμπά Μπα που νίκησε τον Χέντερσον.

"Αυτό είναι κάτι τελείως ανοργάνωτο. Σε δικό σου κόρνερ πάντα έχεις κάποιον πίσω στη μεσαία γραμμή για να ανακόψει πιθανή αντεπίθεση" λέει ο Σκόουλς και συνέχισε λέγοντας "θα μπορούσα να το καταλάνω μόνο αν ήταν τελευταία φάση και πήγαινες για γκολ". Η φάση αυτή συνέβη στο 12ο λεπτό.

"Είναι ντροπιαστικό. Τί έκαναν οι τέσσερις της άμυνας; Δεν έχω ιδέα. Πρέπει να είναι υπεύθυνοι. Πρέπει πάντα να αμύνονται στο ένας με έναν και δε δείχνουν ικανοί να το κάνουν."

Θυμηθείτε εδώ πως η Μπασακσεχίρ νίκησε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - UEFA Champions League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Manchester United - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Manchester United ΔΙΕΘΝΕΙΣ Ο άλλοτε μεγάλος άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Πολ Σκόουλς, ήταν καυστικός για τα μεγάλα αμυντικά λάθη που οδήγησαν σε ήττα τους "κόκκινους διάβολους" από την Μπασακσεχίρ.

Article publish on Πέμ, 11/05/2020 - 02:27 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα