Απομένουν τα τυπικά για Τόνσο!

Ο Μάρτιν Τόνσο πρέπει από απόψε (12/1) να λογίζεται ως το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, μετά τον Ούγγρο αμυντικό, Μιχάι Κόρχουτ. Ο Αργεντινός μέσος έλυσε τη συνεργασία του με τον Αστέρα Τρίπολης και οδεύει ολοταχώς προς το "Κλεάνθης Βικελίδης".

Για να λυθεί το συμβόλαιο του παίκτη με την ομάδα της Αρκαδίας έπρεπε να καλυφθεί η ρήτρα του, που είναι 45.000 ευρώ. Εφόσον έγινε αυτό, ξεπεράστηκε και το τελευταίο εμπόδιο κι άνοιξε ο δρόμος για την απόκτησή του από τους "κίτρινους". Μένει να στείλει ο Αστέρας ένα έγγραφο στην ΠΑΕ Άρης,
ώστε να κλείσει και τυπικά το ζήτημα και να ανακοινωθεί ο παίκτης.
Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής αναμένεται άμεσα στη Θεσσαλονίκη, ίσως και αύριο, προκειμένου την Δευτέρα να υπογράψει το συμβόλαιο διάρκειας 1,5 έτους. Ο Σάββας Παντελίδης τον περιμένει άμεσα στις προπονήσεις, καθώς ποντάρει πολλά στην ποιότητά του και στα χαρακτηριστικά του, που καλύπτουν αυτά που ήθελε ο Έλληνας προπονητής από όποιον επιτελικό μέσο αποκτούσε η ομάδα. Άλλωστε, τα 4 γκολ που έχει πετύχει και οι 3 ασίστ που έχει μοιράσει ο Τόνσο μέχρι τώρα την τρέχουσα σεζόν με τον Αστέρα, λένε πολλά από μόνα τους.
Keywords
Τυχαία Θέματα