"Έκλεψε" το τρίποντο η Μπλάκμπερν (video)

Το τελικό Μίλγουολ - Μπλάκμπερν 0-2 είναι μαγική εικόνα και εντελώς άδικο για τους γηπεδούχους. Μέσα σε δύο λεπτά, με τις δύο ευκαιρίες τους στο ματς οι Ρόβερς σκόραραν και πήραν ανέλπιστο τρίποντο!

Στο πρώτο ημίχρονο το μοναδικό ενδιαφέρον γεγονός στο ματς ήταν ο τραυματισμός και η αντικατάσταση του διαιτητή Ρομπ Τζόουνς! Οι δυο ομάδες έκαναν από μια τελική προσπάθεια χωρίς να απειληθούν οι δύο τερματοφύλακες.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο τερματοφύλακας Ράγια με δύο καλές επεμβάσεις στο 60ο λεπτό σε σουτ του Λέναρντ και στο 78ο λεπτό σε σουτ του Ρόμιο κράτησε το μηδέν.


Στο 74ο λεπτό μπήκε στο γήπεδο ο Άρμστρονγκ για την Μπλάκμπερν και μέσα σε δεκατρία λεπτά δημιούργησε το γκολ του Νάτολ (86') και σκόραρε ο ίδιος στο αμέσως επόμενο λεπτό (87') για να νικήσουν οι Ρόβερς 2-0 με τις μοναδικές φάσεις που έκαναν στο παιχνίδι!

Η Μπλάκμπερν πήρε πολύτιμο τρίποντο και απομακρύνθηκε από την επικίνδυνη ζώνη ενώ η Μίλγουολ έμεινε κοντά σε αυτήν!

ΜΙΛΓΟΥΟΛ : Άρτσερ - Ρόμιο, Χάτσινσον, Κούπερ, Μέρεντιθ (86' Γουίλιαμς) - Γουάλας, Τάνικλιφ, Λέναρντ, Φέργκιουσον - Έλιοτ (3' Μόρισον), Ο'Μπράιεν (68' Γκρέγκορι)

ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ : Ράγια - Μπένετ, Λένιχαν, Ρόντγουελ, Μπελ - Κόνγουεϊ (64' Γκρέιαμ), Τράβις, Έβανς (46' Νιάμπε), Ριντ - Ντακ (74' Άρμστρονγκ), Νάτολ
Keywords
Τυχαία Θέματα