Απόλλων Πατρών: Ο Ζούμπος θέλει τη νίκη κόντρα στο Λαύριο

Ο Έλληνας παίκτης αναφέρθηκε στην αναμέτρηση των Πατριών για τη 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος, μέσω του blog που διατηρεί στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Αναλυτικά, έγραψε: “Γεια σας,

Την προηγούμενη αγωνιστική είχαμε μεγάλη ευκαιρία να νικήσουμε στην έδρα μίας ομάδας όπως η ΑΕΚ. Δυστυχώς δεν αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες που είχαμε και ήρθε η ήττα στις λεπτομέρειες.

Επιβάλλεται να παίξουμε πιο έξυπνα

όταν τα παιχνίδια πηγαίνουν σε αυτό το σημείο. Θα υπάρξουν και πάλι παιχνίδια που θα κριθούν στις λεπτομέρειες και θα πρέπει τότε να νικήσουμε, αλλιώς θα έχουμε πρόβλημα.

Η ΑΕΚ έδειξε ότι παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει έχει ποιότητα σαν ομάδα. Της αξίζουν συγχαρητήρια και επίσης θα ήθελα να πω ότι το γήπεδό της είναι ένα από τα καλύτερα που υπάρχουν στην Ελλάδα.

Πλέον μας απασχολεί το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής, που θα παίξουμε με το Λαύριο Megabolt. Είμαστε στην ίδια βαθμολογική θέση και θέλουμε τη νίκη για να πάρουμε βαθμολογική ανάσα.

Ο αντίπαλος μας είναι ομάδα με ταλέντο και ενθουσιασμό κι εμείς από την αρχή θα πρέπει να δείξουμε συγκέντρωση. Είναι ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι και με τον κόσμο μας στο πλευρό μας θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη.

Μας έχει λείψει η ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι μας στην έδρα μας και ανυπομονούμε για τον αγώνα”.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Απόλλων Πατρών, Ζούμπος, Λαύριο,apollon patron, zoubos, lavrio