Απόκαλύψεις από το πάνελ του "Watchmen" στο NYCC

Περιγραφές αποσπασμάτων και δηλώσεις.

Στο Comic Con που πραγματοποιείται αυτήν την περίοδο στην Νέα Υόρκη παρευρέθηκε το cast και οι συντελεστές της επερχόμενης σειράς του ΗΒΟ, "Watchmen".

Ο showrunner και σεναριογράφος Damon Lindelof (The Leftovers, Lost) δεν έλειπε από το πάνελ, ούτε και οι πρωταγωνιστές Regina King, Jean Smart,

Jeremy Irons, Yahya Abdul-Mateen II, Hong Chau, Louis Gossett Jr και Tim Blake Nelson. Επίσης, είδαμε και την σκηνοθέτη Nicole Kassell, αλλά και τον συν-δημιουργό και των αρχικών κόμικς, Dave Gibbons.

Ο Lindelof μίλησε για την απόφαση που πήρε να κάνει τη σειρά, λέγοντας ότι χρειάστηκε να του προσφέρουν να αναλάβει το project δυο-τρεις φόρες μέχρι τελικά να αποφασίσει ότι θα το αναλάβει. Η Regina King, η οποία ενσαρκώνει την Night Sister, διηγήθηκε ότι ο Lindelof για να την πείσει να δεχτεί τον ρόλο της έστειλε μαζί με το σενάριο μια εικονογραφημένη ιστορία όπου έδειχνε την ίδια ως Night να φορά το κουστούμι της. Ενώ η Jean Smart, η οποία ενσαρκώνει την Silk Spectre, μίλησε για τα παιδικά της χρόνια και πώς αυτά επηρέασαν τον ρόλο της.

Το απόσπασμα, που μπόρεσαν να δουν όσοι τυχεροί παρευρέθηκαν στο πάνελ, δείχνει την Spectre σε ένα αεροπλάνο με έναν νεαρό πράκτορα. Μιλάνε για τον Adrian Veidt (Ozymandias), ενώ κοιτάνε ένα κτήριο με το όνομα Millennium Clock.

Ο Jeremy Irons αποκάλυψε ότι δεν του αρέσει να διαβάζει κόμικς. Αντίθετα, ο Gossett Jr. είπε ότι πρακτικά μεγάλωσε διαβάζοντας Superman. Πολλοί ηθοποιοί μίλησαν για την διαδικασία casting και πως ο Lindelof τους έβγαζε για φαγητό για να τους εξηγήσει καλύτερα τον ρόλο. Όλοι πέρασαν την ίδια διαδικασία, εκτός του Nelson, ο οποίος βγήκε με την Kassell και μίλησαν για Ιστορία Τέχνης.

Σε δεύτερο απόσπασμα, βλέπουμε την Lady Treue (Hong Chau), να επισκέπτεται μια οικογένεια και να τους ζητά να εγκαταλείψουν την φάρμα στην οποία ζουν γιατί θέλει να χτίσει ένα μεγάλο ρολόι.

Ο Gibbons αποκάλυψε ότι η βλέψη του για το κόμικ άλλαξε και σταμάτησε να το βλέπει ως υπερηρωικό, αλλά ως μια εναλλακτική πραγματικότητα. Και το ίδιο πιστεύει ότι κάνουν και οι συντελεστές της νέας σειράς.

Το πάνελ ολοκληρώθηκε με ένα preview από την 1η σεζόν. Εκεί είδαμε τον Πράκτορα Blake να συναντά την Angela, έναν τύπο ντυμένο στα ασημί να τρέχει, λίγα παραπάνω πράγματα για τους Seventh Cavalry, τον Veidt να δουλεύει πάνω σε μια εφεύρεση, κάτι να ανατινάζεται στον ουρανό, τον Hooded Justice των Minutemen να περνά μέσα από ένα παράθυρο, τον Veidt να λέει ότι “η ανθρωπότητα είναι έτοιμη να αλλάξει” και, τέλος, ένα ανδρικό στέρνο και ένα μπλε χέρι.

Σύμφωνα με τη δήλωση του Lindelof, η νέα σειρά θα είναι κάτι σαν 'sequel', καθώς τα 12 αρχικά τεύχη είναι η βάση της. Στο παρελθόν η κυβέρνηση απαγόρευσε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάτι που εξηγεί την έλλειψη των smartphones στη σειρά. Θα δούμε έναν δεύτερο Ψυχρό Πόλεμο, μόνο που αντίπαλοι θα είναι η φυλή και η αστυνομία. Επίσης, θα δούμε σύγχρονα θέματα μασκαρεμένα ως φανταστικά.

Πρόκειται για μια επικίνδυνη σειρά, η οποία θα φέρει νέους χαρακτήρες. Τη μουσική συνθέτουν οι βραβευμένοι με Όσκαρ Trent Reznor και Atticus Ross.

Εκτός των προαναφερθέντων, πρωταγωνιστούν και οι Don Johnson, Adelaide Clemens και Andrew Howard, αλλά και οι νεαροί ηθοποιοί Dylan Schombing, Adelynn Spoon και Lily Rose Smith. Ο Robert Redford ενσαρκώνει μια εναλλακτική εκδοχή του εαυτού του και θα γίνει ο Πρόεδρος των ΗΠΑ. Μάλιστα, ο Redford κατάφερε να κρατήσει την προεδρία από τη δεκαετία του '80.

Όσον αφορά το μέλλον της σειράς, τα πάντα είναι ακόμα στον αέρα και η πιθανότητα 2ης σεζόν θα συζητηθεί μετά την πρεμιέρα της πρώτης, η οποία θα γίνει στις 20 Οκτωβρίου.

Μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά σε όλες τις νέες σειρές που έρχονται την τηλεοπτική σεζόν 2019-2020. Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και ό,τι νεότερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

Η Κωνσταντίνα είναι αρθρογράφος του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στον κόσμο της, αλλά και στο Instagram.

IGN Greece Οι Guardians of the Galaxy πολεμάνε τους θεούς του Ολύμπου στο νέο κόμικ τους - NYCC 2019 Νέο κουστούμι για τον Thor στην νέα του σειρά - NYCC 2019 To "Servant" του σκηνοθέτη του "Glass" αποκτά ημερομηνία πρεμιέρας

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα