Νέο κουστούμι για τον Thor στην νέα του σειρά - NYCC 2019

Ξεκάθαρα είχε για κομμωτή τον Thranduil.

Ο συγγραφέας Jason Aaron ετοιμάζεται να κλείσει το επτά χρόνων ταξίδι του στον κόσμο του "Thor" και η Marvel Comics αποκάλυψε τους συνεχιστές του.

Κατά την διάρκεια του "Next Big Thing" στο NYCC, η Marvel ανακοίνωσε το relaunch της μηνιαίας σειράς "Thor". Η νέα

σειρά θα γραφτεί από τον Donny Cates (Venom) σε σχέδιο του Nic Klein (Deadpool).

Thor #1 cover by Olivier Coipel. (Image Credit: Marvel Comics)

Η σειρά θα χτίσει πάνω στην ιστορία του Aaron και στα γεγονότα του "War of the Realms". Ο Thor θα προσπαθήσει να συνηθίσει τον ρόλο του ως Allfather της Asgard σε μια, σπάνια, περίοδο ειρήνης για τα Ten Realms. Παρόλα αυτά, μια νέα απειλή - υπό το όνομα Black Winter - θα βάλει σε κίνδυνο τα πάντα.

Αναμένεται να δούμε αν θα συνδέεται το "Thor" με άλλες δουλειές του Cates. Αρκετά από τα προηγούμενα έργα του, όπως τα "Venom", "Silver Surfer: Black" και "Absolute Carnage", συνδέθηκαν μέσω του αντιπάλου τους, Knull.

Το εξώφυλλο του πρώτου τεύχους, "Thor #1", αποκαλύπτει νέο κουστούμι για τον Odinson ενώ αφήνει να εννοηθεί ότι ο ήρωας θα ελέγχει τα δύο γεράκια του Odin, Huginn και Muninn.

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN Greece Απόκαλύψεις από το πάνελ του "Watchmen" στο NYCC Οι Guardians of the Galaxy πολεμάνε τους θεούς του Ολύμπου στο νέο κόμικ τους - NYCC 2019 To "Servant" του σκηνοθέτη του "Glass" αποκτά ημερομηνία πρεμιέρας

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Αναζητήσεις
ο thor αλλαξε κουστουμι
Τυχαία Θέματα