Ο Αστυνόμος Σαΐνης ζωντανεύει με νέα ταινία

Εμπρός καλό μου live-action!

Mία εκ των αγαπημένων σειρών κινουμένων σχεδίων των παιδικών μας χρόνων, το "Inspector Gadget" (Αστυνόμος Σαΐνης) φαίνεται πως θα αποκτήσει άλλη μια live-action μεταφορά από την Disney.

Άγνωστοι παραμένουν οι πρωταγωνιστές της ταινίας, αλλά οι Mikey Day και Streeter Seidell (Saturday Night Live) αναμένεται να γράψουν το σενάριο, ενώ οι Dan Lin και Jonathan Eirich (Aladdin) θα είναι παραγωγοί.

Η σειρά κινουμένων σχεδίων κυκλοφόρησε την

δεκαετία του '80 και εξιστορούσε τις άτσαλες περιπέτειες του ομώνυμου χαρακτήρα, ο οποίος έχει ρομποτικά εξαρτήματα σε όλο του το σώμα. Μαζί του στις περιπέτειες μπλέκονται συχνά η ανιψιά του, Penny, και ο σκύλος της, Brain, ενώ μεγάλος του εχθρός είναι ο Dr. Claw και η εγκληματική οργάνωση που έχει, η M.A.D.

H σειρά έχει αποκτήσει δύο live-action μεταφορές, μία το 1999 με πρωταγωνιστές τους Matthew Broderick, Rupert Everett, Joely Fisher και Michelle Trachtenberg, και άλλη μία το 2003 με τους French Stewart, Elaine Hendrix και D. L. Hughley. Το 2015 ήρθε το sequel της αρχικής σειράς, το οποίο φέρει τον ίδιο τίτλο. Αποτελείται από τέσσερις σεζόν με αριθμό επεισοδίων μεταξύ τα 10-16. Το trailer του sequel μπορείτε να το δείτε παρακάτω:

Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και ό,τι νεότερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

Η Κωνσταντίνα είναι αρθρογράφος του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στον κόσμο της, αλλά και στο Instagram.

IGN Greece Τέσσερις νέες ταινίες κινουμένων σχεδίων ετοιμάζει η Disney Iger: Η Apple και η Disney πιθανότατα θα είχαν συγχωνευτεί εάν ο Jobs ήταν ακόμα ζωντανός Στα Μεσαιωνικά Χρόνια θα μας ταξιδέψει η νέα ταινία της Disney

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα