Αποφασίζουν για προπονητή οι "κίτρινοι"

Φρένο στην κρίση, που μαστίζει την ομάδα μετά τα δύο σερί αρνητικά αποτελέσματα που προηγήθηκαν, θέλουν να βάλουν οι ιθύνοντες της ΠΑΕ Άρης. Στο πλαίσιο αυτού του εγχειρήματος θα προσπαθήσουν να προβούν στην πρόσληψη νέου προπονητή, τόσο για να ταρακουνηθεί η ομάδα, όσο και να έρθει νέος αέρας στα αποδυτήρια.

Στη λίστα που έχουν στα χέρια τους υπάρχει πάντα το όνομα του Γερμανού, Μίκαελ Ένινγκ, ενώ δεν λείπουν και τα ονόματα από τον ελληνικό
χώρο, όπως αυτό του Γιάννη Πετράκη. Την απόφαση θα την πάρουν εντός των ημερών οι Θόδωρος Καρυπίδης και Άγγελος Χαριστέας, οι οποίοι αναμένεται να ανακοινώσουν την πρόσληψη νέου τεχνικού ή ότι η ομάδα συνεχίζει οριστικά με τον Απόστολο Τερζή.

Στον αγωνιστικό τομέα, η προπόνηση που έγινε σήμερα (7/10) στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε αποκατάσταση για όσους αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό και κανονικό πρόγραμμα για τους υπόλοιπους.
Ο Λίντσεϊ Ροζ έχει υποστεί εξάρθρωση στο μικρό δάχτυλο του δεξιού χεριού, «σουβενίρ» από το χθεσινό παιχνίδι. Αύριο, πάντως, αναμένεται να προπονηθεί κανονικά.Από τις προπονήσεις των επόμενων ημερών θα απουσιάσουν οι διεθνείς Γιάννης Φετφατζίδης, Μιχάι Κόρχουτ και Φαμπιάν Έμαν.

Τον Απόλλωνα Λάρισας θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι ο Άρης. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Τετάρτη (9/10) στο γήπεδο του Αγροτικού Αστέρα στον Εύοσμο (15:00). Γενική είσοδος ορίστηκε στα 5 ευρώ.
Keywords
Τυχαία Θέματα