Αποφασισμένος για τη νίκη ο Άρης

Ο Άρης θέλει μόνο τη νίκη στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, προκειμένου να κάνει το καθοριστικό βήμα για την είσοδό του στην πρώτη πεντάδα του ελληνικού πρωταθλήματος (19:00). Οι «κίτρινοι» θέλουν να πανηγυρίσουν μια νίκη κόντρα σε μεγάλο αντίπαλο στον πρώτο γύρο και μετά τις ήττες από ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό,
θεωρούν πως ήρθε η ώρα να πάρουν το «τρίποντο» κόντρα σε μια από τις παραδοσιακές δυνάμεις του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Σάββας Παντελίδης εμφανίζεται αισιόδοξος για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, καθώς θεωρεί πως η ομάδα του μπορεί να φτάσει στη νίκη, με τη βοήθεια των φιλάθλων, που θα βρεθούν στις εξέδρες του «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με 4-2-3-1 στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και τον Κουέστα στην εστία. Οι Βέλεθ και Δεληζήσης θα είναι οι δυο κεντρικοί αμυντικοί, με τους Βαλεριάνο και Τζανακάκη να αγωνίζονται στα άκρα της άμυνας. Οι Σιώπης και Μπάσα θα είναι οι δυο αμυντικοί μέσοι, με τους Γκαρσία, Γκάμα και Ντιγκινί να αποτελούν την τριάδα των μεσοεπιθετικών. Στην κορυφή της επίθεσης θα ξεκινήσει ο Γιουνές.

Η προϊστορία δεν είναι με το μέρος του Άρη στους εντός έδρας αγώνες με τον Παναθηναϊκό, καθώς σε συνολικά 53 ματς μετράει 18 νίκες. Οι «πράσινοι» έχουν φύγει 20 φορές με το «διπλό» από το «Κλεάνθης Βικελίδης», ενώ 15 ματς έχουν λήξει ισόπαλα.
Keywords
Τυχαία Θέματα