Απάντησε αρνητικά στο Ανόβερο για τον Σισέ

Ο Ολυμπιακός φέρεται να είχε απαντήσει αρνητικά σε πρόταση του Ανόβερου για την παραχώρηση του Παπε Αμπού Σισέ, πριν προχωρήσει στην επέκταση της συνεργασίας του με τον Αφρικανό αμυντικό. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η γερμανική ομάδα είχε προσελκύσει τους Πειραιώτες, προκειμένου να αποκτήσει τον Σενεγαλέζο αμυντικό τον προσεχή Ιανουάριο, όμως οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού
ξεκαθάρισαν πως δεν σκοπεύουν να παραχωρήσουν τον παίκτη. Το Ανόβερο παρακολουθεί εδώ και αρκετούς μήνες την πορεία του Σισέ και δεν αποκλείεται να επιστρέψει για την απόκτησή του το ερχόμενο καλοκαίρι.

Οι Πειραιώτες από την πλευρά τους φρόντισαν να επεκτείνουν τη συνεργασία τους με τον νεαρό παίκτη έως το 2022, προκειμένου να αποτρέψουν ενδιαφερόμενες ευρωπαϊκές ομάδες από κινήσεις για την απόκτησή του. Παράλληλα, οι «ερυθρόλευκοι» θεωρούν πως θα υπάρξουν στο μέλλον και άλλες προτάσεις για τον συγκεκριμένο παίκτη, ενώ ξεκαθαρίζουν πως δεν σκοπεύουν να τον παραχωρήσουν με τα χρήματα που σκόπευε να προσφέρει η γερμανική ομάδα και πως έχουν υψηλές οικονομικές απαιτήσεις.
Keywords
Τυχαία Θέματα