Αποχώρησαν οι Ελαμπντελαουί και Φορτούνης, ξανά εκτός ο Μάριν

Προβλήματα προέκυψαν από την πρώτη προπόνηση της Πέμπτης για την αποστολή του Ολυμπιακού που συνεχίζει την προετοιμασία της στο χειμωνιάτικο τοπίο του Ζέεφελντ. Περίπου 1,5 ώρα μετά την έναρξη της προπόνησης, ο Ομάρ Ελαμπντελαουί αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δεξί προσαγωγό και αποχώρησε. Μάλιστα, του τοποθετήθηκε πάγος ψηλά στο δεξί πόδι και παρακολούθησε από τον πάγκο το υπόλοιπο πρόγραμμα της προπόνησης.
Ο Κώστας
Φορτούνης εγκατέλειψε ένα τέταρτο πριν από το τέλος της προπόνησης, δίχως να προκύπτει πως έχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Οι δύο ποδοσφαιριστές θα εξεταστούν από το ιατρικό επιτελείο των «ερυθρόλευκων» για να διαπιστωθεί τι ακριβώς αντιμετωπίζουν.
Όπως και το απόγευμα της Τετάρτης, έτσι και το πρωί της Πέμπτης ο Μάρκο Μάριν παρέμεινε στο ξενοδοχείο. Ο Μάριος Βρουσάι που έκανε ατομικό πρόγραμμα μόνο το πρωί της Τετάρτης, γυμνάστηκε κανονικά.
Ο Λεονάρντο Κούτρης συνέχισε για μία ακόμη ημέρα το ατομικό του πρόγραμμα στο γήπεδο. Υπενθυμίζουμε πως τον Μάιο είχε υποβληθεί σε επέμβαση στον ώμο. Σε καθημερινή βάση, πάντως, ανεβάζει ρυθμό.
Keywords
Τυχαία Θέματα