Ο Τζέιμς, ο Παππάς και ο Λαρεντζάκης

Μετά την ολοκλήρωση της υπόθεσης του Νικ Καλάθη, η κατάληξη της παραμονής ή όχι του Μάικ Τζέιμς θα καθορίσει τη συνέχεια των μεταγραφικών κινήσεων του Παναθηναϊκού Superfoods. Οι αναφορές από την Ιταλία που θέλουν τον εκρηκτικό γκαρντ να απομακρύνεται από το Μιλάνο και να είναι πιο κοντά στην παραμονή του στους «πράσινους» πληθαίνουν, όπως αναφέρει και σημερινό δημοσίευμα της «Il giorno».

Σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός
«σπάσει τον κουμπαρά» του για τον Τζέιμς, τα πράγματα περιπλέκονται σε ό,τι αφορά την παραμονή του Νίκου Παππά. Το οικονομικό δεν θα είναι το κύριο «αγκάθι», αφού όπως δήλωσε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον Sport 24 103.3 ο 27χρονος γκαρντ «το ζήτημα είναι να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο». Αυτό μοιάζει πολύ δύσκολο από τη στιγμή που παραμείνουν οι Καλάθης – Τζέιμς, ακόμα και αν οι Λοτζέσκι – Ρίβερς αποτελέσουν παρελθόν, όπως είναι και το πιθανότερο.

Με την πιθανότητα παραμονής των Λεκάβιτσους – Ντένμον να είναι ισχυρή, μιας και πρόκειται για φθηνούς ρολίστες που μπορούν να δώσουν πράγματα από τον πάγκο, ειδικά ελπίζοντας πως η 2η χρονιά τους θα είναι καλύτερη από την πρώτη, οι πιθανότητες παραμονής του Παππά σε μια ηλικία (27) που είναι φανερό πως θέλει να πάρει ρόλο πρωταγωνιστή, είναι αρκετά μειωμένες.

Σε αυτή την περίπτωση ο Παναθηναϊκός δεν αποκλείεται να κοιτάξει προς την περίπτωση του Γιαννούλη Λαρεντζάκη. Ο 24χρονος γκαρντ έχει αρκετές συμπάθειες στο «πράσινο» στρατόπεδο, ως Έλληνας δεν καταλαμβάνει θέση ξενου, ενώ έχει αποδείξει στην 2ετή παραμονή του στην ΑΕΚ πως ξέρει να αρπάζει την ευκαιρία από τα μαλλιά.

Το αν ο Λαρεντζάκης είναι «παίκτης Ευρωλίγκας» είναι κάτι που μένει να αποδειχτεί, όμως η απόκτηση ενός Έλληνα διεθνή παίκτη σε εξαιρετική που μπορεί να ξεκινά πάντα από την άμυνα και να συμβιβαστεί με λίγες προσπάθειες στην επίθεση μοιάζει λογική επιλογή από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός βγει στην αγορά για τον 5ο παίκτη της περιφερειακής του γραμμής Ο κυπελλούχος Ελλάδας του 2018 με την ΑΕΚ δεσμεύεται μεν με συμβόλαιο, ωστόσο το buy-out που περιέχεται σε αυτό επιτρέπει τέτοιου είδους σκέψεις.
Keywords
Τυχαία Θέματα