Από τους σκηνοθέτες του "Infinity War" έρχεται η τηλεοπτική μεταφορά του "Quantum and Woody"

Το κόμικ είναι εμπνευσμένο από την κωμωδία "White Men Can't Jump" του 1992.

Το 1992 οι Woody Harrelson και Wesley Snipes έγιναν οι "White Men Can't Jump" και γέμισαν με λίγο περισσότερο γέλιο και συγκίνηση τη δεκαετία του '90. Ο "απατεώνας" Billy(Harrelson) και ο φαντασμένος Sidney(Snipes) έγιναν έμπνευση των Christopher Priest και M.D. Bright

για να δημιουργήσουν τους ήρωες της σειράς κόμικ "Quantum and Woody".

Οι τηλεοπτική μεταφορά της σειράς θα έρθει από τα χέρια δύο εκ των μεγαλύτερων ονομάτων των υπέρ-ηρωικών ταινιών, Anthony και Joe Russo, σκηνοθετών του "The Avengers: Infity War".

Το Deadline αναφέρει ότι οι αδερφοί Russo θα αναλάβουν και χρέη εκτελεστικών παραγωγών για τη σειρά του TBS μαζί με τον Mike Larocca των "Oblivion" και "Spy". Το σενάριο θα συνυπογράψουν οι Andrew Barrer ("Ant- Man And The Wasp") και Gabreil Ferrari.

Quantum and Woody, via Valiant.

Το πρώτο τεύχος της σειράς "Quantum and Woody" κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1997, από την Acclaim Comics και παρέδωσε 17 τεύχη μέχρι τον Οκτώβριο του 1998. Τον Σεπτέμβριο του 1999, οι ήρωες επέστρεψαν για άλλα 5 τεύχη, κλείνοντας με αυτόν τον τρόπο τον πρώτο τόμο των περιπετειών τους.

Το 2013 ανακοινώθηκε η επιστροφή τους υπό την αιγίδα των εκδόσεων της Valiant Comics. Πολύ σύντομα, η "χειρότερη ομάδα ηρώων του κόσμου", σύμφωνα με την προώθηση της Valiant Comics, κυκλοφόρησε και πάλι αναθεωρημένη από τους James Amus και Tom Fowler. Την τηλεοπτική μεταφορά θα λάβει η σειρά που εκδόθηκε από τη Valiant.

Η ιστορία ακολουθεί δύο υιοθετημένους αδερφούς που μετά από τη μακροχρόνια αποξένωση τους θα ενωθούν χάρη στον μυστήριο θάνατο του πατέρα τους. Κατά τη διάρκεια των ερευνών τους και λόγω ενός ατυχήματος, τα αδέρφια θα αποκτήσουν τις νέες τους δυνάμεις. Έκτοτε, οι ήρωες θα βρίσκονται σε μία ασταμάτητη σύγκρουση των αντικρουόμενων χαρακτήρων τους ενώ, κατά βάθος, θα μοιράζονται τα ίδια συναισθήματα δικαιοσύνης και ομαδικότητας απέναντι στην καταπολέμηση του εγκλήματος. Οι ασταθείς ενεργειακές τους δυνάμεις θα τους αναγκάσουν να συγκατοικήσουν, μαζί με την κατσίκα τους Vincent Van Goat, και θα τους φέρουν σε πολλές περιπέτειες.

Πολύ νωρίτερα και από τη Valiant θα δούμε την ταινία για τον "Bloodshot", τον αθάνατο σούπερ στρατιώτη που θα ενσαρκώσει ο Vin Diesel.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN GreeceΑνακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για τα Emmy 2018Οι χαρακτήρες των Archie Comics συνεχίζουν τη δυναμική τους πορεία στην τηλεόρασηΈφυγε από τη ζωή και το σανίδι η Τζέση Παπουτσή

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα