Ο σκηνοθέτης του "District 9" στο τιμόνι για το sequel του "RoboCop"

Δεν έχουν γίνει γνωστά cast και ημερομηνία.

Την επιστροφή του "RoboCop" θα σκηνοθετήσει ο Neill Blomkamp των "District 9" και "Elysium". Το sequel της ταινίας του 2014 θα είναι και πάλι παραγωγή της MGM.

Με τίτλο "RoboCop Rerurns", θα επιστρέψει και το remake του ρομποτικού αστυνόμου του 1987. Σύμφωνα με το Deadline, ο Justin Rhodes, σεναριογράφος του ερχόμενου

reboot του "Terminator", θα βρεθεί στην ομάδα πίσω από την ταινία.

Οι Ed Neumeier και Michael Miner, που έγραψαν σε συνεργασία το σενάριο της πρώτης ταινίας "RoboCop", είχαν υπογράψει καιένα προσχέδιο για το sequel της αρχικής ταινίας. Το σενάριο, ωστόσο, του ερχόμενου sequel θα αναδημιουργήσει ο Rhodes, ενώ οι Neumeier και Miner θα αφήσουν τα δημιουργικά τους στοιχεία ως παραγωγός και εκτελεστικός παραγωγός αντίστοιχα.

Η ταινία "RoboCop" του 1987 αποτέλεσε ορόσημο των ταινιών δράσης του είδους cyberpunk, δηλαδή των ταινιών επιστημονικής φαντασίας με φουτουριστικό περιεχόμενο και στοιχεία εγκληματικού περιεχομένου και υψηλής τεχνολογίας. Η ταινία τοποθετήθηκε σε ένα μελλοντικό Ντιτρόιτ, της πολιτείας του Μίσιγκαν των Η.Π.Α., με πρωταγωνιστή τον αστυνόμο Alex Murphy. Όσο εκτελούσε τα καθήκοντα του, ο Murphy σχεδόν δολοφονήθηκε και αναστήθηκε ως cyborg, άνθρωπος με βίο-μηχανικό σώμα.

Σχετικά με την ιδέα πίσω από την αναβίωση του ρομποτικού ήρωα της δεκαετίας του '80 μίλησε ο σκηνοθέτης Blomkamp. "Αυτό που κάνει το 'RoboCop' τόσο τέλειο είναι πως σαν τα καλά γουέστερν, τις ταινίες επιστημονικής φαντασίας και δράματος, η ανθρώπινη σύνδεση είναι πολύ σημαντικό να αφηγείται σωστά", δήλωσε στο Deadline. "Αυτό που με τραβάει περισσότερο τώρα είναι κάποιος που αναζητά τη χαμένη του ταυτότητα, που του την πήραν μακριά οι άνθρωποι οι οποίοι θέλουν να επωφεληθούν από αυτόν, και βλέπει τις αναμνήσεις του να ξεφεύγουν από τα γεγονότα".

Η αρχική ταινία έκανε την πρώτη της μεγάλη εμφάνιση το 1987, με πρωταγωνιστή τον Peter Weller. Δύο, όχι και τόσο επιτυχημένα, sequels ακολούθησαν το 1990 και 1993.Το 2014 η MGM κυκλοφόρησε το remake της ταινίας. Τα έσοδα μόλις που έφτασαν το ύψος των $58 εκατομμυρίων στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Σχετικά με το cast και την ημερομηνία κυκλοφορίας του sequel της ταινίας του 2014 δεν έχουν γίνει περαιτέρω ανακοινώσεις.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN GreeceΑπόψε η έναρξη για το 7ο ΞΑΦΝΙΚΑ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ στην ονειρική ΡιβιέραΗ νέα δουλειά του Black Panther θα είναι το θρίλερ των αδερφών RussoΟ Buddy Holly των "The Crickets" αποκτά βιογραφική ταινία

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα