Το Nintendo Switch δεν είναι η ιδανική κονσόλα για τα παιχνίδια Yakuza

Δεν το περιμένουν οι παίκτες.

Ο παραγωγός της σειράς παιχνιδιών Yakuza, Daisuke Sato, αναφέρει ότι το Nintendo Switch δεν είναι η "ιδανική" πλατφόρμα για τους τίτλους.

Ο Sato δήλωσε ότι, αν και σκέφτεται την κυκλοφορία των παιχνιδιών στο Xbox One, το Switch δεν είναι στα άμεσα

πλάνα και εξαρτάται από το user base της κονσόλας.

Σε μια συνέντευξη με το gameblog.fr (μετάφραση Gematsu), ο Sato είπε ότι δεν είναι πεπεισμένος ότι η κονσόλα της Nintendo είναι η σωστή πλατφόρμα για την ανάπτυξη του Yakuza, επειδή "ίσως οι άνθρωποι δεν περιμένουν αυτό το είδος παιχνιδιού στο Switch".

Οι παίκτες είναι πιθανώς "συνηθισμένοι σε διαφορετικά παιχνίδια", οπότε μπορεί να μην είναι η "ιδανική πλατφόρμα".

Ο Sato είναι πιο ανοιχτός σε άλλες πλατφόρμες: "Οι χρήστες του Xbox One ενδέχεται να ενδιαφέρονται περισσότερο για ένα παιχνίδι όπως το Yakuza".

Το Yakuza Kiwami 2 ανακοινώθηκε για το PlayStation 4 νωρίτερα αυτό το έτος, μετά την κυκλοφορία του Yakuza Kiwami πέρυσι. Τα παιχνίδια είναι remake των Yakuza 1 και 2, remastered στο Dragon Engine που χρησιμοποιήθηκε για να δημιουργηθεί το Yakuza 6.

Το Yakuza Kiwami 2 έρχεται στο PS4 στις 28 Αυγούστου.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι αρθρογράφος στο eSports Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming, Buddies!

IGN GreeceYakuza Kiwami 2 - Story TrailerE3 2018: Ανακοινώθηκαν τα Yakuza 0 και Yakuza KiwamiΤο νέο update του Chrome κατέστρεψε τον ήχο πολλών Web-Based παιχνιδιών

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα