Από το Twilight η νέα προσθήκη στο cast του "The Mandalorian"

Και οι ανακοινώσεις συνεχίζονται.

Η ηθοποιός Julia Jones του "Twilight" είναι η νέα προσθήκη στο ολοένα κι αυξανόμενο cast του "The Mandalorian", της επερχόμενης Star Wars spin-off σειράς του Disney+ που αναμένεται τον Νοέμβριο.

Όπως δημοσίευσε και το Deadline, η Jones θα βρεθεί στο cast που ηγείται ο Pedro Pascal στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Mandalorian,

ενώ μαζί τους θα έχουμε και την Cara Dune της Gina Carano, τον Greef Marda του Carl Weathers, τον Moff Gideon του Giancarlo Esposito και τον IG-11, του Αυστραλού σκηνοθέτη και ηθοποιού, Taika Waititi.

Μέσω Getty Images

Ακόμα δεν έχει γνωστοποιηθεί όμως κάποια περαιτέρω πληροφορία όσον αφορά τον χαρακτήρα που θα υποδυθεί η Jones, ούτε έχουμε "κάποια υπόδειξη ως το πώς θα εισαχθεί ο χαρακτήρας στον πρώτο κύκλο ή στα ανακοινωμένα οχτώ επεισόδια".

Όσο για την ηθοποιό, η Julia Jones έγινε γνωστή στο mainstream κοινό από τον ρόλο της Leah Clearwater στις τελευταίες τρεις ταινίες Twilight, ενώ έχει επίσης εμφανιστεί στα "ER", "Longmire", "Westworld" και "The Ridiculous 6".

Όπως αναφέρουμε και στον τηλεοπτικό μας οδηγό, η πρώτη live-action σειρά “Star Wars” θα λαμβάνει χώρα μετά τις ιστορίες των Jango και Boba Fett και θα φέρει έναν νέο πολεμιστή στο σύμπαν του Star Wars. Τα γεγονότα θα διαδραματίζονται μετά την πτώση της Empire και πριν την εμφάνιση του First Order. Θα ακολουθούμε τις δυσκολίες ενός μοναχικού πιστολέρο στα εξωτερικά μέρη του γαλαξία, μακριά από την εξουσία της New Republic. Δημιουργός της είναι ο Jon Favreau (Iron Man, Jungle Book). Επίσης πρωταγωνιστούν οι Emily Swallow (Supernatural), Carl Weathers (Predator), Omid Abtahi (American Gods), Werner Herzog (Grizzly Man) και Nick Nolte (Affliction).

Η σειρά "The Mandalorian" και η streaming υπηρεσία της Disney, Disney+, θα κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση στις 12 Νοεμβρίου 2019.

Η πρώτη live-action σειρά Star Wars θα διαδραματίζεται πέντε χρόνια μετά τα γεγονότα του "Return of the Jedi", γι' αυτό μάλιστα δεν θα έχουμε τον Boba Fett ως χαρακτήρα στη σειρά. To "The Mandalorian" έχει τον Jon Favreau (Iron Man, Lion King) σε ρόλο εκτελεστικού παραγωγού και σεναριογράφου, η οποίος έχει ήδη ξεκινήσει να δουλεύει το σενάριο της δεύτερης σεζόν. Στη νέα σειρά θα ρίξουμε επίσης μια καλύτερη ματιά στη δημιουργία και την άνθιση του First Order.

Μάθετε τα πάντα για τις νέες σειρές της σεζόν 2019-20 στον απόλυτο τηλεοπτικό οδηγό μας.

Η Στελίνα, Editor-in-Chief του Entertainment, χάνεται σε μικρές και μεγάλες οθόνες, αλλά μπορείτε να την βρείτε σε Facebook και Twitter.

IGN GreeceΊσως δούμε την προέλευση του First Order στο Mandalorian του Disney+Jon Favreau: Ο Boba Fett δεν θα είναι στο "The Mandalorian"The Mandalorian: Οι διαφορές με τον Boba Fett

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα