Μαντσίνι: “Αποσυντονιστήκαμε μετά την κόκκινη της Αρμενίας”

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι τόνισε πως η κόκκινη κάρτα της Αρμενίας αποσυντόνισε την Ιταλία, στη νίκη 3-1 της ομάδας του για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2020. Ο Ιταλός ομοσπονδιακός τεχνικός στάθηκε στην αμυντική λειτουργία της Αρμενίας, όταν αυτή έμεινε με δέκα παίκτες.

Χαρακτηριστικά, ο Μαντσίνι δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα: “Δεν ξέρω εάν ήταν η χειρότερή μας εμφάνιση. Είχα πει ότι το παιχνίδι θα είναι δύσκολο, καθώς δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Δεν ξεκινήσαμε
καλά, δεχτήκαμε γκολ αλλά θα μπορούσαμε κάλλιστα να είχαμε ανατρέψει την κατάσταση πριν το ημίχρονο. Κατά κάποιο τρόπο η κόκκινη κάρτα μας αποσυντόνισε, καθώς η Αρμενία έγινε ιδιαίτερα συμπαγής αμυντικά με 10 ποδοσφαιριστές πίσω από την σέντρα και δεν μας άφησε καθόλου ελεύθερους χώρους. Εάν δεν είχαν δεχθεί κόκκινη θα έπαιζαν σαφώς πιο επιθετικά. Η αλήθεια είναι ότι η Αρμενία ήταν ανώτερη φυσικά. Πρέπει να κάνουμε περισσότερα πράγματα και σε αυτό ακριβώς θα δουλέψουμε. Ο Μπερναντέσκι δεν είναι 100% έτοιμος, ο Κιέσα είχε ένα πολύ δύσκολο καλοκαίρι, αλλά αμφότεροι προσπάθησαν να δώσουν ό,τι μπορούσαν. Πήραμε αρκετά ρίσκα στο δεύτερο ημίχρονο και αυτή ακριβώς πρέπει να είναι η φιλοσοφία μας, να βρισκόμαστε συνεχώς στην επίθεση”.
Keywords
Τυχαία Θέματα