Μπορεί να φύγει όποτε θέλει ο Μέσι

Ο Λιονέλ Μέσι έχει την επιλογή να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα όποτε το θελήσει ο ίδιος, χωρίς αποζημίωση, από το 2020 και μετά. Σύμφωνα με δημοσίευμα της αργεντίνικης εφημερίδας “El Pais”, το τελευταίο συμβόλαιο του αστέρας των “μπλαουγκράνα” του δίνει αυτή τη δυνατότητα, καθώς υπάρχει ξεκάθαρα ο συγκεκριμένος όρος.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως ο όρος αυτός συμπεριλήφθηκε στο συμβόλαιό του, ώστε να διευκολυνθεί σε μια ενδεχόμενη επιστροφή του στην Αργεντινή και πως ισχύει μόνο για ομάδες της συγκεκριμένης χώρας. Η εφημερίδα “Mundo Deprotivo” αναφέρει σε δικό της δημοσίευμα,
πως ο όρος ισχύει για όλες τις ομάδες, ανεξαρτήτου χώρας. Παρά τη συγκεκριμένη ρήτρα, οι ιθύνοντες της Μπαρτσελόνα εμφανίζονται σίγουροι, πως ο Μέσι θα παραμείνει και τη νέα σεζόν στο “Καμπ Νου”.

Βέβαιος για το μέλλον του συμπαίκτη του στη Βαρκελώνη εμφανίστηκε και ο Ζεράρ Πικέ, ο οποίος τόνισε: “Ήδη ήξερα ότι ο Μέσι μπορεί να φύγει ως ελεύθερος στο τέλος κάθε σεζόν. Γνωρίζουμε την αφοσίωσή του στην Μπαρτσελόνα και δεν με ανησυχεί καθόλου. Έχει κερδίσει τη δυνατότητα να αποφασίσει για το μέλλον του”.
Keywords
Τυχαία Θέματα