Από το "Batman" θα έρθει ο σεναριογράφος της κινηματογραφικής μεταφοράς "New Gods"

Τα κόμικς του Jack Kirby στη μεγάλη οθόνη.

Ο Tom King, γνωστός μέσα από το κόμικ "Rebirth: Batman" της DC, θα γράψει το σενάριο της επερχόμενης ταινίας "New Gods" μαζί με την Ava DuVernay, η οποία θα αναλάβει τα σκηνοθετικά ηνία της ταινίας.

Σύμφωνα με το The Wrap, οι δυο τους θα μεταφέρουν το κόμικ στη μεγάλη οθόνη

για την Warner Bros., που θα βασίζεται στην ιστορία του 1971 που δημιούργησε ο Jack Kirby, συν-δημιουργός των "X-Men", "Captain America", και άλλων. Η ταινία λέγεται πως θα είναι η αρχή ενός καινούργιου σύμπαντος για το στούντιο, αν και δημοσιεύματα θέλουν να είναι μέλος του ήδη υπάρχοντος DC Extended Universe.

Η ιστορία ακολουθεί τους New Gods, κατοίκους των δίδυμων εξωγήινων πλανητών New Genesis και Apokolips, και τον μεταξύ τους πόλεμο. Ο New Genesis είναι ένα ειδυλλιακό πλανήτης με αρχηγό τον Highfather. Ενώ, ο Apokolips διοικείται από τον Darkseid και είναι μια δυστοπία γεμάτη μηχανές και λάκκους φωτιάς. Αν και κάποτε ήταν ο ίδιος κόσμος, υπό το όνομα Urgrund, οι δυο τους χωρίστηκαν μετά τον θάνατο των "Old Gods", κατά τη διάρκεια του Ragnarok, της Αποκάλυψης.

Τα κόμικ είναι μέρος της ιστορίας του "Fourth World Saga", μια σειρά από τέσσερα βιβλία κόμικ, όλα γραμμένα και σχεδιασμένα από τον Kirby. Ο κακός του Justice League Steppenwolf και το Mother Box είναι επίσης δημιουργίες του Kirby από το "Fourth World Saga".

Ο King είναι γνωστός για τη δουλειά του στο "Mister Miracle", για το οποίο κέρδισε και βραβείο Eisner το 2018, αλλά και για το "The Vision" των Marvel Comics. Η DuVernay είναι σκηνοθέτης των "Middle of Nowhere" (2012), "Selma" (2014), το οποίο της χάρισε υποψηφιότητα για Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας, και "A Wrinkle in Time" (2018), με τις Oprah Winfrey, Reese Witherspoon, Mindy Kaling και Storm Reid στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Άγνωστη παραμένει η ημερομηνία πρεμιέρας του "New Gods", αλλά εσείς μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεώτερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.

IGN Greece Αποτελέσματα του Φεστιβάλ των Καννών Οι νέες αφίσες της εβδομάδας 20/05 - 26/05 Οι νέες αφίσες της εβδομάδας 13/05 - 19/05

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα