Βιογραφική ταινία για τον Boy George ετοιμάζει το MGM

Ένας μεγάλος μουσικός στη μεγάλη οθόνη.

Άλλη μια βιογραφική ταινία για ένα μεγάλο αστέρι της μουσικής σκηνής ετοιμάζεται για τη μεγάλη οθόνη.

Σύμφωνα με το The Wrap, το MGM ετοιμάζει μια άτιτλη ακόμα ταινία, η οποία θα εξιστορεί τη ζωή του Boy George από την παιδική του ηλικία ως την άνοδό του στη μουσική βιομηχανία με το συγκρότημα Culture

Club τη δεκαετία του '80.

Παραγωγοί της ταινίας θα είναι οι Kevin King Templeton και Paul Kemsley, ενώ εκτελεστικοί παραγωγοί οι George και Jessica de Rothschild. Ο σκηνοθέτης Sacha Gervasi, γνωστή μέσα από τις ταινίες "My Dinner With Herve" (2018), "November Criminals" (2017) και "Hitchcock" (2012) θα αναλάβει να γράψει και να σκηνοθετήσει το project. O Gervasi έχει σκηνοθετήσει και το ντοκιμαντέρ "Anvil: The Story of Anvil" για το ομώνυμο συγκρότημα της heavy metal σκηνής. Μάλιστα, με την εν λόγω ταινία, έκανε το σκηνοθετικό του ντεμπούτο.

Ο Boy George είναι τραγουδιστής και στιχουργός του συγκροτήματος Culture Club, το οποίο σχηματίστηκε το 1981. Μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους είναι τα "Karma Chameleon", "Do You Really Want to Hurt Me" και "Time (Clock of the Heart)". Το 2015 κέρδισε το βραβείο Ivor Novello από τη Βρετανική Μουσική Ακαδημία για τη συμβολή του στον καλλιτεχνικό χώρο.

Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και ό,τι νεώτερο στο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό τοπίο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

IGN Greece Αποτελέσματα του Φεστιβάλ των Καννών Οι νέες αφίσες της εβδομάδας 20/05 - 26/05 Οι νέες αφίσες της εβδομάδας 13/05 - 19/05

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα