Επιστρέφει ο αρχικός Candyman για το remake του Jordan Peele

Έρχεται να μας τρομάξει για 4η φορά.

Μια τρομακτική επιστροφή αποκτά το remake του "Candyman" από τον Jordan Peele. Πιο συγκεκριμένα, ο Tony Todd, ο οποίος ενσάρκωνε τον ομώνυμο κακό χαρακτήρα στις αρχικές ταινίες θα επιστέψει στον ίδιο ρόλο για τη νέα ταινία.

Σύμφωνα με το Cinemablend, ο ηθοποιός ξαφνιάστηκε από τα νέα. Σε δήλωσή του ανέφερε τα εξής:

"Ξαφνικά μου τηλεφωνεί ο Jordan Peele. Ακόμα περιμένουμε

το σενάριο, αλλά έτσι όπως το εξήγησε, θα υπάρχουν πολλές αξιόλογες στιγμές. Έτσι ακριβώς είπε. Ασχέτως πώς θα τα πάει, θα κεντρίσει το ενδιαφέρον".

Το "Candyman" πρόκειται για το reboot της ομότιτλης ταινίας τρόμου του Bernard Rose του 1992, το οποίο θα σκηνοθετήσει η Nia DaCosta (Little Woods). Η ταινία θα θεωρηθεί "κάτι σαν sequel" της αρχικής ταινίας, θα λαμβάνει χώρα στο Σικάγο και - σε ό,τι έμεινε - από τα σπίτια της κατασκευαστικής Cabrini-Green.

Η ιστορία βασίζεται στο ομώνυμο δοκίμιο του Clive Barker, με τον τίτλο "The Forbidden", και θα ακολουθεί την Helen Lyle, μια φοιτήτρια, η οποία καλεί τον Candyman, ενώ κάνει την πτυχιακή της στους αστικούς μύθους. Μόλις πει το όνομά του πέντε φορές μπροστά στον καθρέφτη, αυτός εμφανίζεται και κυνηγά ό,τι έχει απομείνει από τα σπίτια της κατασκευαστικής Cabrini-Green. Ο Candyman ήταν ένας καλλιτέχνης και γιος σκλάβου ο οποίος δολοφονήθηκε στα τέλη του 19ου αιώνα, επειδή ερωτεύτηκε μια κοπέλα διαφορετικής καταγωγής. Για τιμωρία του έκοψαν τα χέρια, τα αντικατέστησαν με γάντζους και τα άλειψαν με μέλι, κάτι που οδήγησε στην έλξη πολλών μελισσών, οι οποίες τον τσίμπησαν μέχρι θανάτου.

Ο Yahya Abdul-Mateen II (Aquaman, Us) θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία, όπου παραγωγός θα είναι ο Jordan Peele, σκηνοθέτης και σεναριογράφος του οσκαρικού "Get Out". Μαζί του στην παραγωγή θα δούμε τον Win Rosenfeld, ο οποίος είναι εκτελεστικός παραγωγός και στην αναβίωση του "Twilight Zone", και τους Adam Rosenberg, Tabitha Shick και Ian Cooper.

Ο Todd είναι γνωστός για τους ρόλους του ως Sergeant Warren στο "Platoon" (1986), Kurn στο "Star Trek: The Next Generation" (1990–1991) και William Bludworth στο franchise των ταινιών "Final Destination" (2000–2011).

To "Candyman" θα ξεκινήσει τα γυρίσματα την άνοιξη και είναι προγραμματισμένο να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 12 Ιουνίου 2020 (ΗΠΑ).

IGN Greece O Black Manta του Aquaman στο νέο Candyman του Jordan Peele Από το "Aquaman" στο "Candyman" ο ηθοποιός που ενσάρκωσε τον Black Manta Ο Candyman επιστρέφει με remake από τον σκηνοθέτη του "Get Out"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα