Από πολλά κομμάτια θα αποτελείται ο κακός της 2ης σεζόν "The Punisher"

Σε μια πιο μοντέρνα έκδοση.

Παρά τα διάφορα δημοσιεύματα που μας άγχωσαν για τις σειρές των Marvel/Netflix, το "The Punisher" θα επιστρέψει στις οθόνες μας με το νέο έτος.

Εν αναμονή της εν λόγω 2ης σεζόν, σας φέρνουμε τις πρώτες πληροφορίες όσον αφορά τον κύριο κακό της σειράς, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον Jigsaw.

Προσοχή! Ακολουθούν spoilers! Αν δεν έχετε δει την 1η σεζόν και δεν θέλετε να μάθετε τίποτα για την

2η, μη διαβάσετε παρακάτω!

Σύμφωνα με τον ίδιο τον Punisher, Jon Bernthal, οι παραγωγοί βρήκαν "έναν ψυχολογικό λόγο" για να ξαναβάλει ο Frank το γιλέκο με την νεκροκεφαλή.

Αν η 1η σεζόν είχε να κάνει με "τον συμβιβασμό ότι η οικογένειά του έχει πεθάνει και τον ρόλο που έπαιξε ο Frank σε αυτό", η 2η, σύμφωνα με τον showrunner Steve Lightfoot, θα τον κάνει "να συνειδητοποιεί ότι, εν τέλη, θα ήταν πάντα ο τύπος που θα έπαιρνε εκδίκηση πέρα από τα όρια του νόμου".

Στην πρώτη σεζόν το ταξίδι της εκδίκησης του Frank ολοκληρώθηκε, καθώς τιμώρησε τους ένοχους για τον θάνατο της οικογένειάς του. Η μάχη του με τον παλιό του συμπολεμιστή, Billy Russo (Ben Barnes), ήταν καθοριστική για τη συνέχεια της ιστορίας, καθώς μπήκαν οι βάσεις για την εξέλιξη του χαρακτήρα στον γνωστό κακό από τα κόμικς, Jigsaw.

Και μπορεί στα κόμικ ο Russo να έχει ένα εφιαλτικό πρόσωπο που μοιάζει με παζλ (jigsaw = παζλ, εξού και το όνομα), στη σειρά οι παραγωγοί θα προτιμήσουν μια πιο προσγειωμένη εμφάνιση.

"Θα κάνει πλαστικές επεμβάσεις", είπε ο Barnes. "Αλλά παρά τις ιστορίες, θα προτιμήσουν μια πιο προσγειωμένη εμφάνιση από αυτήν των κόμικ, αλλά θα δούμε και άλλες όψεις του, καθώς έχει αλλάξει. Ο ναρκισσισμός του δεν θα υπάρχει, γιατί τα ωραία μαλλιά του και τα κουστούμια του έχουν αφαιρεθεί".

Μετά την έντονη και αιματηρή μάχη του με τον Frank στο φινάλε της 1ης σεζόν, ο Billy έχει αμνησία λόγω των τραυμάτων του στο κεφάλι. Ο Barnes σημειώνει ότι είναι "κάτι παρόμοιο με τους βετεράνους που υποφέρουν από φυσικά και ψυχολογικά τραύματα". Προσπαθεί να ενώσει το παζλ που υπάρχει στο κεφάλι του, αν και ο ηθοποιός δεν αποκάλυψε τι ακριβώς θυμάται ο Billy, γιατί κάτι τέτοιο "θα κατέστρεφε την ιστορία".

Σύμφωνα με Lightfoot, ο Billy "θα έχει έναν πραγματικό λόγο να πάρει εκδίκηση από τον Frank… Θα σκέφτεται, ‘Θα τον κάνω να πληρώσει, γιατί κοίτα τι μου έκανε’”.

H σειρά βασίζεται στα κόμικ της Marvel με το ίδιο όνομα. Εκτός των Bernthal και Barnes, οι Amber Rose Revah (Dinah Madani) και Jason R. Moore (Curtis Hoyle) θα επιστρέψουν για την καινούργια σεζόν, με τους Josh Stewart , Floriana Lima και Giorgia Whigham να συμπληρώνουν το cast.

Το "The Punisher" αποτελεί τη μία από τις δύο σειρές που απέμειναν στο Netflix, από τις έξι συνολικά που είχε σε συνεργασία με τη Marvel. Πιο πρόσφατα κόπηκε το "Daredevil", αψηφώντας τους αισιόδοξους φαν που ήλπιζαν στην επιβίωση του.

Το "Defenders" ήταν η πρώτη σειρά που αφέθηκε στην άκρη, με το "Iron Fist" και το "Luke Cage" να ακολουθούν.

Η 2η σεζόν του "The Punisher", η οποία θα φέρει έναν χαρακτήρα από το "Daredevil", θα επιστρέψει στις οθόνες μας κάποια στιγμή τον Ιανουάριο.

IGN Greece [Updated] Οδηγός: Οι υποτιτλισμένες και μεταγλωττισμένες σειρές στο ελληνικό Netflix Οι ήρωες των Marvel/Fox ίσως πάρουν το πράσινο φως για νέες ταινίες σύντομα Φήμη: Το πράσινο φως για περισσότερες σεζόν παίρνει το "The Witcher"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα