Η Sony ρίχνει την τιμή του PlayStation Classic στα 59.99€

Τρέξτε να προλάβετε.

To PlayStation Classic κυκλοφόρησε στις 3 Δεκεμβρίου αποσπώντας μέτριες κριτικές από το σύνολο της gaming κοινότητας. Σε μια προσπάθεια αντιστροφής του αρνητικού κλίματος, η Sony αποφάσισε να μειώσει την τιμή της κονσόλας κατά 40€, μόλις τρεις εβδομάδας μετά το λανσάρισμά της.

Η κίνηση αυτή προφανώς έχει θετικό αντίκτυπο σε όσους δίσταζαν να αγοράσουν την κονσόλα

εξαιτίας των “χλιαρών” κριτικών, από την άλλη πλευρά όμως εξοργίζει ακόμη περισσότερο τους early adopters, όσους δηλαδή προπαράγγειλαν ή αγόρασαν το PlayStation Classic τις πρώτες μέρες κυκλοφορίας του.

Στο δικό μας review για το PlayStation Classic, το βαθμολογήσαμε με 3.0 βγάζοντας την εξής ετυμηγορία:

“H νοσταλγία έχει δυστυχώς τα όρια της και στην περίπτωση του PlayStation Classic ξεφτίζει πολύ γρήγορα. Τα συναισθήματα που θα νιώσετε τις πρώτες ώρες ενασχόλησής σας με την κονσόλα είναι όντως πολύ δυνατά, αλλά εδώ που τα λέμε μπορείτε να νιώσετε ακριβώς τα ίδια συναισθήματα αν ξεθάψετε από το... πατάρι σας το PS1 και τα παλιά παιχνίδια σας. Σε ποιους λοιπόν απευθύνεται το PlayStation Classic; Πρώτον, σε όσους δεν έχουν την δυνατότητα να “ξεθάψουν” το παλιό PS1 τους, δεύτερον σε όσους ψάχνουν για ένα ιδανικό χριστουγεννιάτικο δώρο για να χαρίσουν στα αγαπημένα τους πρόσωπα και τρίτον σε συλλέκτες. Εάν ανήκετε σε μια από τις παραπάνω κατηγορίες αποκτήστε το με την πρώτη ευκαιρία.” Διαβάστε το review του PlayStation Classic.

Πηγή: PCMag Greece

IGN Greece Ο παραγωγός του Tekken θα χαράξει την esports στρατηγική της Bandai Namco Observation: 4 λεπτά μόνοι στο διάστημα Story Gameplay - IGN First Πώς η Epic κλείνει τα exclusives για το Store της;

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα