Το τριπλό στοίχημα του Κριστιάνο

Η Γιουβέντους φιλοξενεί στο «Allianz Stadium» τη Σαμπντόρια (Σάββατο 29/12, 13:30, Novasports1HD) έχοντας ως στόχο να ολοκληρώσει τη χρονιά και τον πρώτο γύρο με μία ακόμη νίκη, ούσα στο +9 από τη δεύτερη Νάπολι. Τον ίδιο στόχο έχει προφανώς κι ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος έχει στο νου του και την επίτευξη αρκετών γκολ! Στόχος του να φτάσει –ή και να ξεπεράσει- τα 50 γκολ και το 2018, κάτι που έχει καταφέρει τις επτά προηγούμενες χρονιές.

Αυτή τη στιγμή ο Πορτογάλος super
star έχει πετύχει 47 γκολ εντός της χρονιάς. Τα 28 με τη Ρέαλ Μαδρίτης, 13 με τη φανέλα της Γιουβέντους κι άλλα 6 με την εθνική Πορτογαλίας, εκ των οποίων τα 4 στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας. Λίγο πιο δύσκολος στόχος –αν και ο Ρονάλντο αρέσκεται στα δύσκολα- είναι η επίτευξη 4 γκολ, για να πιάσει τον Λιονέλ Μέσι, αφού ο Αργεντινός ολοκλήρωσε τη χρονιά έχοντας πετύχει 51 γκολ.

Σε κάθε περίπτωση ο 33χρονος Πορτογάλος ολοκληρώνει με απόλυτη επιτυχία μια σημαδιακή χρονιά, που τον είδε να κατακτάει για ακόμη μια φορά το Champions League με τους «Μπλάνκος», όντας μάλιστα ο πρώτος σκόρερ, ενώ το καλοκαίρι προσέθεσε νέα σελίδα στο πλούσιο βιογραφικό του, μετακομίζοντας στο Τορίνο για χάρη της «Γηραιάς Κυρίας».
Keywords
Τυχαία Θέματα