Ο παραγωγός του Tekken θα χαράξει την esports στρατηγική της Bandai Namco

Πολλές αρμοδιότητες μαζεύτηκαν.

O παραγωγός του Tekken, Katsuhiro Harada, λαμβάνει πλέον τα ηνία της ομάδας που θα χαράξει τη στρατηγική της Bandai Namco σε ό,τι αφορά το θέμα των esports.

Ο Harada, με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στον χώρο, έχει συμμετάσχει σε πολλά παιχνίδια όπως τα Tekken, Soulcalibur, Pokkén Tournament.

Ο ρόλος του μάλιστα είναι να διευρύνει την esports σκηνή των Tekken 7, Dragon Ball FighterZ,και Soulcalibur VI.

"Στη Bandai Namco δεσμευόμαστε να διευρύνουμε τα τουρνουά αλλά και να στηρίξουμε την κοινότητα των 3 παιχνιδιών μας", είπε μεταξύ άλλων σύμφωνα με το esportsobserver. "Θα προσπαθήσουμε να διοργανώσουμε όσα περισσότερα επίσημα τουρνουά γίνεται για το 2019, υποστηρίζοντας ταυτόχρονα και αυτά που διοργανώνει η κοινότητα."

Η ιστορία του Harada ξεκινάει αρκετά χρόνια πίσω, το 1994, όντας παραγωγός του αρχικού Tekken. Από τότε έχει συμμετάσχει σε 14 ακόμα Tekken τίτλους, σκηνοθετώντας τους πιο πρόσφατους από αυτούς. Είναι επίσης μέλος της ομάδας που βρίσκεται πίσω από το Soulcalibur ενώ στο Soulcalibur V έκανε και μια guest εμφάνιση.

H Bandai Namco με τη σειρά της, για όσους δεν ξέρουν, είναι μια εταιρεία με αρκετούς fighting τίτλους, με το Tekken 7 να κυκλοφορεί μέσα στο 2015 και το Dragon Ball FighterZ να γίνεται το κορυφαίο παιχνίδι του Evo 2018. Όμως το μέλλον διαγράφεται δυσοίωνο μέχρι στιγμής για τo Dragon Ball.

Μένει λοιπόν να δούμε πως θα καταλήξει η "προαγωγή" αυτή και αν ο Harada θα δώσει νέες προοπτικές στην esports σκηνή της Bandai Namco.

IGN Greece Observation: 4 λεπτά μόνοι στο διάστημα Story Gameplay - IGN First Πώς η Epic κλείνει τα exclusives για το Store της; Operencia: The Stolen Sun - Trailer

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα