Απίστευτο φινάλε στη Γένοβα, έχασε πολύτιμο έδαφος η Ρόμα (video)

Ένα συναρπαστικό παιχνίδι, με απίστευτο φινάλε, διεξήχθη στο «Λουίτζι Φεράρις». Τζένοα και Ρόμα αναδείχτηκαν ισόπαλες 1-1, αποτέλεσμα που βολεύει περισσότερο τους «ροσομπλού».
Η ομάδα της Γένοβας απέκτησαν διαφορά 4 βαθμών από την 18η Έμπολι, αλλά το αποτέλεσμα δεν άρεσε καθόλου στην Ρόμα, που είδε την διαφορά από την 4η Αταλάντα να βρίσκεται πλέον στους 3 βαθμούς με τρεις αγωνιστικές να απομένουν για το τέλος της συναρπαστικής μάχης για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια
που «μαίνεται» εδώ και καιρό στην Serie A.

Το γκολ του Ελ Σαράουι δεν ήταν αρκετό για την Ρόμα

Το τελευταίο 10λεπτο μπορεί άνετα να γυριστεί ταινία. Στο 82΄η Ρόμα πέτυχε το πολυπόθητο γκολ με ωραίο διαγώνιο πλασέ μέσα από την περιοχή του Ελ Σαράουι (σκόραρε απέναντι στην παλιά του ομάδα για 4η φορά μέσα στην Γένοβα), αλλά το παιχνίδι είχε ακόμη πολλά…επεισόδια.

Στα πρώτα δευτερόλεπτα των καθυστερήσεων, μετά από κόρνερ του Βελόσο, ο Ρομέρο επωφελήθηκε από την λάθος έξοδο του Μιράντε και σκόραρε με κεφαλιά. Η ομάδα του Πραντέλι είχε την ευκαιρία να πάρει το τρίποντο, όταν στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μιράντε ανέτρεψε τον Σανάμπρια που είχε περάσει λίγο νωρίτερα στο παιχνίδι.
Ο διαιτητής Ματζολένι υπέδειξε την παράβαση, αλλά ο Μιράντε πήρε το αίμα του πίσω, αποκρούοντας την εκτέλεση του Παραγουανού επιθετικού!

Έτσι παρέμεινε το 1-1 ως το τέλος, σε ένα παιχνίδι που είχε συνολικά 24 τελικές προσπάθειες από τις 2 ομάδες (13 η Τζένοα, 11 η Ρόμα), πολύ πάθος και εξαιρετικό ρυμό στη μεγαλύτερη διάρκεια του.
Keywords
Τυχαία Θέματα