Άνετη πρεμιέρα για τη Ζάλτσμπουργκ (video)

Το σύνολο του Μάρκο Ρόζε, ξεκίνησε την υπεράσπιση του τίτλου του με πειστικό τρόπο στη Red Bull Arena, στηριζόμενο σε ένα παραγωγικό πρώτο ημίχρονο, στο οποίο όχι μόνο πέτυχε τρία γκολ αλλά είχε και δοκάρι. Πρωταγωνιστής ο Νταμπούρ, ο οποίος προτού αρχίσει η αναμέτρηση, τιμήθηκε από τη διοίκηση του συλλόγου καθώς ήταν ο πρώτος σκόρερ του περασμένου πρωταθλήματος.

Ο Ισραηλινός έδρασε στο 22’, στο 31’
και στο 38’ πετυχαίνοντας χατ-τρικ, ενώ στο ημίωρο οι γηπεδούχοι είχαν οριζόντιο δοκάρι με τον Χαϊνταρά. Στο δεύτερο μέρος, η Λιντς βελτίωσε την εικόνα της, είχε δοκάρι με τον Χόλαντ στο 55’, κατάφερε να μειώσει σε 3-1 με το πέναλτι του Ούλμαν, ωστόσο πέραν αυτού δεν άλλαξε τη μοίρα του παιχνιδιού.

Στα αξιοσημείωτα η επιστροφή του Γιουνούζοβιτς στο αυστριακό πρωτάθλημα για χάρη της Ζάλτσμπουργκ, ύστερα από έξι χρόνια παραμονής στη Bundesliga και τη Βέρντερ Βρέμης, ενώ στην ανάπαυλα τιμήθηκαν από τους πρωταθλητές οι Μπερίσα, Τσάλετα-Τσαρ, οι οποίοι πριν από λίγο καιρό πήραν μεταγραφή για τη Λάτσιο και τη Μαρσέιγ αντίστοιχα, φέρνοντας στα ταμεία του συλλόγου 25 εκατομμύρια ευρώ.

Με αυτή τη νίκη, η Ζάλτσμπουργκ διεύρυνε το αήττητο εντός έδρας σερί της στο πρωτάθλημα, καθώς δεν έχει γνωρίσει την ήττα για 29 αγώνες.

Εισιτήρια: 11.532
Διαιτητής: Λέχνερ
Κίτρινες κάρτες: Χαϊνταρά 28’ - Ρανφτλ 43’, Πόγκατετς 76’, Τράουνερ 83’, Χόλαντ 90+3’

Ζάλτσμπουργκ: Στάνκοβιτς - Λάινερ, Ραφάλιο, Πόνγκρατσιτς, Ούλμερ (αρχ.) - Σαμασεκού, Γιαμπό (78’ Μιναμίνο), Χαϊνταρά (64’ Γιουνούζοβιτς), Σλάγκερ - Ντάκα (85’ Πρέβλιακ), Νταμπούρ

Λιντς: Σλάγκερ - Ράμζεμπνερ, Τράουνερ, Πόγκατετζ – Χόλαντ, Ρανφτλ (46’ Φρίζερ), Γκόιγκινγκερ, Μίχορλ (78’ Μπέκο), Ούλμαν – Τετέ (59’ Οτουμπάντζο), Γιάμνιχ
Keywords
Τυχαία Θέματα