Ανανεώνεται το "Ray Donovan" για 7η σεζόν

Πήρε τα πάνω της η σειρά.

To Showtime ανανεώνει το "Ray Donovan" για 7η σεζόν.

Σύμφωνα με το ΤVFanatic, η μετακόμιση στην Νέα Υόρκη φαίνεται πως έκανε καλό στη σειρά. Ο πρωταγωνιστής Liev Schreiber, είναι σίγουρο πως θα επιστρέψει στον ομώνυμο ρόλο, αλλά ακόμα δεν γνωρίζουμε τι θα γίνει με τα άλλα μέλη του cast.

Αυτήν την περίοδο προβάλλεται η 6η σεζόν, η οποία ξεκίνησε στις 28 Οκτωβρίου και αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 13 Ιανουαρίου 2019. Να

υπενθυμίσουμε ότι ο χαρακτήρας είναι ένας 'fixer', κάποιος που κανονίζει εκκρεμότητες για μεγάλες εταιρίες ή πλούσια πρόσωπα. Η μετακόμισή του στην Νέα Υόρκη οφείλεται στον θάνατο της συζύγου του Abby (Paula Malcomson) και της κατακερματισμένης σχέσης με την κόρη του Bridget (Kerris Dorsey).

Για τον ρόλο του, ο Schreiber έχει κερδίσει υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα Καλύτερου Α' ανδρικού ρόλου σε δραματική σειρά και ο Jon Voight, που υποδύεται τον πατέρα του, μια Χρυσή Σφαίρα Καλύτερου Β' ανδρικού ρόλου.

Η σειρά είναι δημιούργημα της Ann Biderman και πρωταγωνιστούν εκτός από τους προαναφερθέντες Schreiber, Dorsey και Voight, οι Eddie Marsan, Dash Mihok, Pooch Hall, Katherine Moennig και Devon Bagby, ενώ νέα πρόσωπα για την 6η σεζόν είναι αυτά των Susan Sarandon και Graham Rogers.

Ποια είναι η γνώμη σας για την ανανέωση; Θέλετε η σειρά να συνεχίσει ή πιστεύετε ότι θα πρέπει να ολοκληρωθεί μετά από τόσο καιρό; Πείτε μας στα σχόλια.

Μην ξεχάσετε να μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για να μαθαίνετε πρώτοι ό,τι νεώτερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.

IGN GreeceO Jordan Peterson ξεκινά τη δική του "Patreon" πλατφόρμαΜια μοναδική Aston Martin στο AthensCon 2018[Updated] Καταστήματα που συμμετέχουν στην Black Friday 2018

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα