Σίγουρη η αποχώρηση Johnny Depp από το reboot των Πειρατών

"...νέα ενέργεια και ζωτικότητα".

O Sean Bailey, επικεφαλής κινηματογραφικής παραγωγής για τη Disney, μίλησε στο THR για αρκετά από τα νέα project της πασίγνωστης ψυχαγωγικής εταιρείας, και μέσα σε όλα ανέφερε και το ερχόμενο reboot του "Pirates of the Caribbean" (σύμφωνα με το

comicbook).

Η αποχώρηση του Depp φημολογούνταν, αρχικά, και αργότερα επιβεβαιώθηκε από τον Stuart Beattie, δημιουργό των χαρακτήρων και συν-σεναριογράφο του "Curse of the Black Pearl".

Κατά τα λεγόμενα του, ο Beattie "έγνεψε όταν προτάθηκε η αποχώρηση του Depp", και συμπλήρωσε πως, "Πιστεύω ότι είχαμε μία σπουδαία πορεία. Προφανώς, έκανε τον χαρακτήρα δικό του και έγινε ο χαρακτήρας για τον οποίο είναι πιο διάσημος μέχρι τώρα".

Οι πιο πρόσφατες πληροφορίες θέλουν τον Bailey να λέει την τελευταία κουβέντα, επιβεβαιώνοντας το νέο ξεκίνημα της σειράς ταινιών με τους σεναριογράφους των "Zombieland" και "Deadpool", Rhett Reese και Paul Wernick.

"Θέλουμε να φέρουμε μία νέα ενέργεια και ζωτικότητα", δήλωσε ο Bailey. "Αγαπώ τις ταινίες [του franchise "Pirates of the Caribbean"], αλλά ένα μέρος των λόγων που οι Paul και Rhett δείχνουν τόσο ενδιαφέρον σε αυτό είναι πως θέλουμε να το βελτιώσουμε. Και με αυτό ακριβώς τους επιφόρτισα".

Τα λόγια του ξεκαθαρίζουν το τοπίο, εξακριβώνοντας πλέον πως το franchise θα δει ένα ολοκληρωτικό reboot με νέα πρόσωπα μπρος και πίσω από τις κάμερες, αν και δεν δόθηκαν περισσότερες πληροφορίες που να το αφορούν.

Από την πρώτη ταινία με τίτλο "The Curse of the Black Pearl" που εμφανίστηκε στους κινηματογράφους το 2003 έχουν περάσει 15 χρόνια, ενώ η πιο πρόσφατη, "Dead Men Tell No Tales", έκανε την εμφάνιση της στους κινηματογράφους το 2017. Η τελευταία προσθήκη στο franchise δεν κατάφερε να κερδίσει την εκτίμηση του αμερικανικού κοινού, όπου έγινε η ταινία με το δεύτερο χαμηλότερο ντεμπούτο, παρά τη διεθνή επιτυχία της στα box office.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN GreeceMen In Black: International - Official TrailerΟ Macaulay Culkin επιστρέφει Μόνος του στο Σπίτι του για το "Home Alone: Google Assistant"Δημιουργός του "Star Wars" στην κορυφή των πλουσιότερων διάσημων

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα