Το μεταγραφικό πλάνο του Ολυμπιακού

Ο Γιώργος Μασσούρας του Πανιώνιου είναι η πρώτη μεταγραφή του Ολυμπιακού στη χειμερινή περίοδο. Επίσης, οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν δικό τους τον 23χρονο Σενεργαλέζο κεντρικό αμυντικό της Γκαζελέκ Αζαξιο, Ουσεϊνού Μπα, ο οποίος θα ενταχθεί στο δυναμικό τους το καλοκαίρι. Και είναι βέβαιο πως θα υπάρξει συνέχεια, καθώς ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένει την απόκτηση επιθετικού από το εξωτερικό. Στην παρούσα φάση, δεν αποτελεί
προτεραιότητα η προοπτική αγοράς και εξτρέμ. Ωστόσο, δε θα πρέπει να αποκλειστεί μία τέτοια εξέλιξη.

Αναμφίβολα, ο Πορτογάλος τεχνικός θα ήθελε να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό η επόμενη αγορά των «ερυθρόλευκων». Στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας θα έχει στη διάθεσή του τον Μασούρα. Ωστόσο, ουδείς μπορεί να πει με βεβαιότητα αν μπορεί να δουλέψει τόσο γρήγορα και με το νέο φορ.

Η έλευση ενός ακόμη επιθετικού θα αυξήσει τις επιλογές για την αιχμή του δόρατος, αφού θα πλαισιώσει τους Γκερέρο, Χασάν (αποθεραπεύτηκε και θα είναι διαθέσιμος με την επανέναρξη του πρωταθλήματος) και Μάνο. Όμως, τέσσερις λύσεις για τη γραμμή κρούσης είναι πολλές. Έτσι, ενδέχεται να τεθεί εκτός ομάδας ο Δημήτρης Μάνος. Η προοπτική της παραχώρησής του με τη μορφή δανεισμού έως το καλοκαίρι, είναι ένα πιθανό ενδεχόμενο.

Από ‘κει έπειτα, στο πλαίσιο της μεταγραφής του Μασούρα, οι Ανδρούτσος και Βρουσάι αναμένεται να δοθούν δανεικοί στο Πανιώνιο έως το καλοκαίρι. Επίσης, ο Δημήτρης Νικολάου θα αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του στο εξωτερικό, στο Βέλγιο ή στην Ολλανδία.

Από τους υπόλοιπους παίκτες που δεν έχουν χώρο στα πλάνα του Μαρτίνς, ο μεν Πάρντο ίσως βρει ομάδα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, ενώ και ο Γιάννης Μασούρας μπορεί να παίξει με τη μορφή δανεισμού στο εξωτερικό.

Ο Σεμπά που έχει επιστρέψει στο Ρέντη μετά το πέρασμά του στην Κίνα, δεν πρόκειται να παραμείνει στον Ολυμπιακό και βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση ποδοσφαιρικής στέγης στο εξωτερικό.
Keywords
Τυχαία Θέματα