Η στολή του Spiderman απο τις ταινίες του Sam Raimi ήρθε στο Spiderman PS4

Σε ένα νέο Free DLC που έφτασε εχθές.

Ενώ άλλα τρία κοστούμια θα έρθουν ως πληρωμένα DLC στο Marvel's Spider-Man στο PS4 σήμερα 21 Δεκεμβρίου, όλοι οι fans του Spidey είναι πλέον σε θέση να κατεβάσουν ένα δωρεάν και συχνά ζητηθέν νέο κοστούμι.

Η Insomniac ανακοίνωσε ότι η χθεσινή ενημέρωση του Marvel's Spider-Man περιλαμβάνει το κοστούμι Sam Raimi Spider-Man δωρεάν. Το κοστούμι, το οποίο

ονομάζεται το "Webbed Suit", βασίζεται βεβαίως στο κοστούμι Spider-Man που φοριέται για πρώτη φορά από τον Peter Parker του Tobey Maguire το 2002.

Μέσω Insomniac Games στο Twitter

Το νέο patch του Spider-Man προσθέτει επίσης νέα πλαίσια, φίλτρα και αυτοκόλλητα στο Photo Mode, μια λειτουργία δυσκολίας "Friendly Neighborhood" και έχει αντιμετωπίσει κάποια ζητήματα.

Μπορείτε να διαβάσετε τα πλήρη patch notes στο Reddit.

Το Marvel's Spider-Man βλέπει την κυκλοφορία του τρίτου μέρους του τριπλού DLC The City That Never Sleeps, Silver Lining, σήμερα, 21 Δεκεμβρίου. Με αυτό θα έρθουν τρία νέα κοστούμια, συμπεριλαμβανομένου ενός κοστουμιού που βασίζεται σε μια άλλη ταινία της Sony, το Spider-Man: Into the Spider-Verse.

Αν ο Θοδωρής aka "Ankh" δεν γράφει ή δεν παίζει κάποιο MMO θα τον βρείτε στο Facebook αλλά και το YouTube.

IGN GreeceAvengers: Infinity War's Thanos and Black OrderSuicide Squad: Comics History 101O Robert Downey Jr. στο Captain America 3 και το Civil War παίρνει ζωή

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα