Ανακοινώθηκε το Crusader Kings III

Ετοιμαστείτε για περισσότερες δυσλειτουργικές οικογένειες.

Ανακοινώθηκε και επίσημα το Crusader Kings III και εδώ μπορείτε να δείτε το trailer. Όπως μάθαμε από το Comic World το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο τον επόμενο χρόνο μόνο για PC παρόλο που θα υπάρχει και στο Xbox Pass.

Σύμφωνα με τους developers, Paradox Interactive, το παιχνίδι παίρνει τη φόρμουλα από το Crusader Kings II και τη βελτιώνει

σε κάθε σημείο.

Φαίνεται πως οι δολοφονίες, τα ψέματα, οι συμμαχίες, οι προδοσίες και όλα τα καλά θα επιστρέψουν.

Μία επίσημη ανασκόπηση των βασικών σημείων του παιχνιδιού:

Σχηματίστε τη δυναστεία σας: Οδηγήστε μοναδικούς χαρακτήρες μέσα στη ιστορία, διαλέγοντας τρόπους ζωής προσαρμοσμένους στις προσωπικότητές τους και τις φιλοδοξίες σου.Ξαναγράψτε την μεσαιωνική ιστορία: Δυναστείες θα αλλάξουν και θα πρέπει να προσαρμοστούν στις αλλαγές οικογένειας και πολιτικής, κολυμπώντας σε έναν κόσμο γεμάτο με πίστη και βασιλική πομπή.Χτίσε ένα ισχυρό βασίλειο: Χρησιμοποιήστε κρύο ατσάλι ή θερμές λέξεις για να επεκτείνετε την επιρροή σας, με πόλεμο που υποστηρίζεται από την πονηριά και τη διπλωματία.Συναντήστε δράμα: Ιστορίες βγαλμένες από τη φαντασία ξεπηδούν στην οθόνη σας καθώς χαρακτήρες σχεδιάζουν εναντία σας και σας ωθούν στα άκρα.Μαθαίνετε όσο πηγαίνετε: Συμβουλές και βοήθεια για καινούργιους παίκτες αλλά και για βετεράνους.

Φαίνεται πως οι fans της σειράς θα περάσουν μια χαρά. Και εδώ που τα λέμε, λάτρεις του Game of Thrones θα μπορούν να το απολαύσουν. Είναι ότι πρέπει.

Πάντως μην ανησυχείτε για το ότι θα χάσετε μελλοντικές πληροφορίες και νέα για το CKIII. Απλά μείνετε συντονισμένοι στο IGN. Θα σας έχουμε καλυμμένους.

IGN GreeceΣήμερα κυκλοφορεί το εκπληκτικό Children of MortaΤο ψυχολογικό Moons of Madness αποκτάει ημερομηνία κυκλοφορίας'Αθωώθηκε' ο Randy Pitchford σε δικαστική διαμάχη με πρώην δικηγόρο της Gearbox

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα