Έδειξε την αχίλλειο πτέρνα ο Μαρτίνς (videos)

Η Μπάγερν Μονάχου είναι ο σημερινός αντίπαλος του Ολυμπιακού για την τρίτη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ και οι ερυθρόλευκοι θέλουν να διατηρήσουν το αήττητο στο "Γ. Καραϊσκάκης" απέναντι σε έναν αντίπαλο τεράστιου βεληνεκούς. Οι Βαυαροί έχουν μια απίθανη συγκομιδή τερμάτων σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ, όμως και δύο συνεχόμενα στραβοπατήματα εντός συνόρων με Χόφενχαϊμ και Άουγκσμπουργκ.

Το εκκωφαντικό 7-2 επί της Τότεναμ την 1η του Οκτώβρη είναι η τελευταία νίκη της Μπάγερν σε όλες τις διοργανώσεις.
Ο Πέδρο Μαρτίνς ανέλυσε στους ποδοσφαιριστές του τη λειτουργία των Γερμανών κάνοντας λόγο για μια "θαυματουργή τετράδα" στην επίθεση. Στους παίκτες του Ολυμπιακού αναλύθηκαν φάσεις, όπου οι παίκτες της Μπάγερν "κοιμίζουν" τους αντιπάλους τους με συνεχές passing game 70-80 μεταβιβάσεων, πριν γίνει η αποφασιστική κίνηση με μία κάθετη πάσα.

Η ποιότητα των αντιπάλων του Ολυμπιακού είναι δεδομένη, όμως υπάρχουν αδυναμίες και μάλιστα χτυπητές. Ας μην ξεχνάμε πως εκ μέρους της Πειραϊκής πραγματοποιήθηκε αποστολή κατασκοπείας στο παιχνίδι με τη Χόφενχαϊμ στην Αλιάνζ Αρίνα στις 5 Οκτωβρίου. Τότε η Μπάγερν γνώρισε ήττα 2-1 και οι αδυναμίες της φάνταζαν ευκρινείς.

"Το δίδυμο των στόπερ των Γερμανών έχει αργές αντιδράσεις, οπότε η πίεση υψηλής έντασης στην πρώτη πάσα μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα και ρήγματα στην Μπάγερν", αναφέρθηκε στην ανάλυση που έγινε από πλευράς Ολυμπιακού. Τα δεδομένα είναι αρκετά διαφορετικά βέβαια σε σχέση με το ματς κόντρα στη Χόφενχαϊμ, καθώς η Μπάγερν είχε αγωνιστεί με τριάδα στην άμυνα με τους Μπόατενγκ, Ζούλε και Παβάρ. Στο ματς με τον Ολυμπιακό θ' απουσιάσει ο άτυχος Ζούλε, ενώ είναι σίγουρο πως ο Νίκο Κόβατς θα παρατάξει τετράδα στην άμυνα.

Δείτε τα τελευταία τέσσερα γκολ που έχει δεχτεί η Μπάγερν στα ματς με Χόφενχαϊμ και Άουγκσμπουργκ.
Keywords
Τυχαία Θέματα