Το Remote Play Together του Steam μπαίνει σε Beta

Θα είναι σαν να είστε στο ίδιο δωμάτιο, αλλά δεν θα είστε.

Το Remote Play Together του Steam μπαίνει σε public beta και δίνει την ευκαιρία σε όλους να μπουν και να δοκιμάσουν το νέο αυτό χαρακτηριστικό.

Το Remote Play Together επιτρέπει στους χρήστες του Steam να παίξουν τα local co-op, local multiplayer και split-screen παιχνίδια, διαδικτυακά. Το χαρακτηριστικό αυτό

επιτρέπει σε έως τέσσερις παίκτες ή και παραπάνω, ανάλογα το παιχνίδι, να παίξουν μαζί, χωρίς να βρίσκονται στο ίδιο δωμάτιο. Επίσης μόνο ένας παίκτης, ο host, είναι αυτός που χρειάζεται να έχει εγκατεστημένο το παιχνίδι για μπορέσει να λειτουργήσει το νέο χαρακτηριστικό.

Πως μπορείτε να ενεργοποιήσετε το Remote Play Together στο Steam.Κάντε εγγραφή για το Steam Beta.Τρέξτε ένα local multiplayer παιχνίδι.Προσκαλέστε τους φίλους από την Λίστα Φίλων στο Steam Overlay.Επιλέξτε Remote Play Together.Τέλος.

Το χαρακτηριστικό αυτό υποστηρίζεται από PC, Mac και Linux, για να μην μείνει κανείς δυσαρεστημένος.

Το Remote Play Together βρίσκεται σε beta, οπότε οι παίκτες που θα παροτρυνθούν να το χρησιμοποιήσουν, καλό θα ήταν να πουν την γνώμη τους στα Forums. Η λίστα του Steam για τα Remote Play παιχνίδια περιλαμβάνει τίτλους όπως τα Rocket League, Divinity Original Sins 2 και Gears 5.

Εσείς θα δοκιμάσετε το Remote Play Together του Steam;

Ο Mike είναι το "μαντρόσκυλο" του IGN. Όταν δεν γαβγίζει μπορείτε να τον βρείτε σε Steam και PSN.

IGN GreeceSteam: Διέρρευσαν οι ημερομηνίες των επόμενων εκπτώσεωνSteam: Εκπτώσεις σε LGBTQ παιχνίδιαSteam: Έρχεται online λειτουργία σε όλα τα local multiplayer games

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα