Ανακοινώθηκαν οι επόμενοι δύο δωρεάν τίτλοι του Epic Store

Διαθέσιμα στις 24 Οκτωβρίου.

Λίγες μέρες αφότου τα Observer και Alan Wake's American Nightmare διατέθηκαν για δωρεάν λήψη μέσω του Epic Store, η εταιρεία ανακοίνωσε τους επόμενους δύο τίτλους.

Σύμφωνα με το ComicBook.com, η Bloober Team θα επιστρέψει και αυτή την εβδομάδα, καθώς ο πρώτος τίτλος θα είναι

το Layers of Fear: Masterpiece. Πρόκειται για την ολοκληρωμένη εμπειρία του πρώτου Layers of Fear καθώς συμπεριλαμβάνει και το DLC Inheritance.

Το Layers of Fear είναι ένας horror τίτλος με εμφανείς επιρροές από το P.T και αφορά την εξερεύνηση μιας βικτοριανής έπαυλης ενός εκκεντρικού ζωγράφου. Ο τίτλος κατάφερε να μεταμορφώσει την εν λόγω έπαυλη στον μεγαλύτερό μας εφιάλτη και μπορείτε να διαβάσετε το review μας για να βρείτε τους λόγους.

Στη συνέχεια, εάν βρείτε τις συγκινήσεις του Layers of Fear πολύ μεγάλες, θα μπορείτε να ρίξετε τους παλμούς της καρδιάς σας, με το Q.U.B.E 2, έναν first person puzzle τίτλο. Σε αυτό τον τίτλο θα αναλάβετε τον ρόλο της Amelia Cross, μιας αρχαιολόγου που βρίσκεται παγιδευμένη στα ερείπια ενός εξωγήινου πολιτισμού και ο σκοπός σας θα είναι να λύσετε μια σειρά από δοκιμασίες για να επιστρέψετε σπίτι σας.

Για περισσότερα gaming νέα και πληροφορίες για τα freebie games της βιομηχανίας μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

IGN Greece Gears 5 Story Trailer - Gamescom 2019 Blair Witch Story Trailer - Gamescom 2019 Έρχεται το GTA VI;

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα