«Αν ήμουν ο Μεσούτ θα σταματούσα από την Εθνική»

Ο πατέρας του Μεσούτ Οζίλ θεωρεί ότι ο γιός του πρέπει να αποσυρθεί από την Εθνική Γερμανίας λόγω της αντιμετώπισης που είχε τις τελευταίες εβδομάδες.

Πρόβλεψε το σκορ των αγώνων του Mundial και κέρδισε 1 ταξίδι στην Ισπανία για να δεις τον αγώνα του International Champions Cup μεταξύ Ατλέτικο Μαδρίτης και Ίντερ!

Ο μέσος της Άρσεναλ, αποδοκιμάστηκε από μερίδα του γερμανικού κοινού σε φιλικό προετοιμασίας για το Μουντιάλ επειδή φωτογραφήθηκε με τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ενώ δέχτηκε
σκληρή κριτική από φιλάθλους και παλαίμαχους ποδοσφαιριστές για τις εμφανίσεις του στα γήπεδα της Ρωσίας.

«Αν ήμουν στην θέση του θα έλεγα: ''Σας ευχαριστώ, αλλά αρκετά''. Είναι πολύ απογοητευμένος και προσβεβλημένος επειδή οι φίλαθλοι τον αποδοκίμασαν πρίν από το Μουντιάλ και δεν μπορεί να καταλάβει γιατί. Δεν χρειάζεται να υπερασπιστεί τον εαυτό του, έχει παίξει στην Εθνική εννέα χρόνια και έγινε παγκόσμιος πρωταθλητής. Πάντα λέγεται ότι όταν κερδίζουμε το κάνουμε όλοι μαζί και όταν χάνουμε, γίνεται εξ' αιτίας του Οζίλ», είπε ο Μουσταφά Οζίλ σε γερμανική εφημερίδα και πρόσθεσε:

«Τον αποδοκιμάζουν και έχει γίνει ο αποδιοπομπαίος τράγος. Είναι λογικό να έχει προσβληθεί. Ήταν υπόδειγμα για χρόνια, αγαπά την Γερμανία και έχει δείξει αφοσίωση στην χώρα, είναι πολύ άδικη αυτή η αντιμετώπιση».

Όσον αφορά το στιγμιότυπο με τον Ερντογάν που προκάλεσε σάλο, ο πατέρας του παίκτη τόνισε:

«Όταν το είδα σκέφτηκα ότι ίσως δεν είναι τόσο καλή ιδέα, αλλά όχι ότι όλα θα κατέρρεαν. Δεν ήταν η πρώτη φωτογραφία του με τον Ερντογάν. Δεν ήταν πολιτική στάση ή κάτι τέτοιο. Φωτογραφήθηκε από ευγένεια. Ο Μεσούτ είναι ένα συνεσταλμένο άτομο, σχεδόν ντροπαλό, πώς θα μπορούσε να αρνηθεί μία φωτογραφία με έναν άνθρωπο σαν τον Ερντογάν όταν του το ζητάει; Είναι ένας αθλητής που θέλει μόνο να παίζει ποδόσφαιρο και γι' αυτό δεν το σκέφτηκε εκείνη τη στιγμή».
Keywords
Τυχαία Θέματα