«Αστερίξ εναντίον Τεντέν»! (photos)

Ντέρμπι και στα...κόμικς θα είναι ο ημιτελικός του Μουντιάλ ανάμεσα σε Γαλλία και Βέλγιο, σύμφωνα με τις γαλλικές εφημερίδες.

Πρόβλεψε το σκορ των αγώνων του Mundial και κέρδισε 1 ταξίδι στην Ισπανία για να δεις τον αγώνα του International Champions Cup μεταξύ Ατλέτικο Μαδρίτης και Ίντερ!

Η L' Equipe, στο πρωτοσέλιδό της την Κυριακή «διασκευάζει» μία από τις περιπέτειες του Τεντέν, του
ήρωα του Βέλγου δημιουργού κόμικς Ερζέ.

Έτσι, στην δική τους «Αποστολή στην Σελήνη», ο πρόεδρος της γαλλικής ομοσπονδίας Νοέλ Λε Γκραέτ, ο προπονητής της Εθνικής ομάδας Ντιντιέ Ντεσάν και ο επιθετικός Ολιβιέ Ζιρού πλησιάζουν έναν πύραυλο που είναι έτοιμοι να υπερασπιστούν οι Κουρτουά, Ντε Μπράινε και Λουκάκου.

«Για να φτάσουν στον τελικό του Μουντιάλ, οι Γάλλοι πρέπει να αντιμετωπίσουν τους γείτονες Βέλγους στο ντέρμπι του αιώνα. Εκτός από το ποδόσφαιρο, η ιστορία, η γλώσσα και η κουλτούρα ενώνουν ή χωρίζουν τους δύο αγαπημένους εξαδέλφους», αναφέρει η εφημερίδα.

Η Le Parisien, φέρνει αντιμέτωπους τον Γάλλο Αστερίξ και τον Βέλγο Τεντέν, με τίτλο «Κάτι παραπάνω από ένα ματς», ενώ στις σελίδες της περιγράφει την ξεχωριστή σχέση ανάμεσα στις δύο γειτονικές χώρες.

Η Journal du Dimanche από την πλευρά της θυμάται τον «Αστερίξ στους Βέλγους», με σχετικό σκίτσο στο πρωτοσέλιδο, με τον έναν από τους μονομάχους να λέει,
«Αν είστε οι πιο γενναίοι, θα πρέπει να το αποδείξετε» και τον έτερο να απαντά: «Αυτό ετοιμαζόμουν να προτείνω! Ας διοργανώσουμε μία μονομαχία!».
Keywords
Τυχαία Θέματα