Αλλαγές στο tracklist θα φέρει το remake του Αλαντίν

Έξτρα μουσική.

Το επερχόμενο live-action remake της Disney για την -κλασική πλέον- ιστορία του Αλαντίν, θα περιλαμβάνει κάποια νέα τραγούδια για τους βασικούς του χαρακτήρες.

Όπως δημοσίευσε το Variety, το ντούο του "La La Land", Benj Pasek και Justin Paul, μοιράστηκε κάποιες νέες λεπτομέρειες σχετικά με τα καινούργια τραγούδια που

συνέθεσαν για το remake. Πιο συγκεκριμένα, δούλεψαν πλάι στον Alan Menken που συνέθεσε τη μουσική της αρχικής ταινίας κι έτσι οι Pasek και Paul έγραψαν ένα καινούργιο ντουέτο για την Τζάσμιν και τον Αλαντίν, όπως κι ένα νέο κομμάτι για την Τζάσμιν.

"Ο Alan έγραψε υπέροχη μουσική και [η Naomi Scott που θα υποδυθεί την Jasmine] είναι φανταστική" είπε ο Paul.

Να υπενθυμίσουμε βέβαια πως νωρίτερα μέσα στη χρονιά, το ντούο είχε επιβεβαιώσει πως δουλεύει πάνω σε νέα τραγούδια και πλάι στον Menken, ο οποίος έχει συνθέσει μουσικές για διάφορες κλασικές ταινίες κινουμένων σχεδίων της Disney, όπως τα "Beauty and the Beast", "The Little Mermaid", και το αυθεντικό "Aladdin". Εν τω μεταξύ, οι Pasek και Paul κέρδισαν Όσκαρ Καλύτερης Μουσικής Επένδυσης για το τραγούδι που ακούστηκε στο "La La Land", "City of Stars” πέρυσι. Έλαβαν και υποψηφιότητα για το ίδιο βραβείο για το τραγούδι του "The Greatest Showman", "This is Me".

Το remake θα κυκλοφορήσει τον Μάιο του 2019, αλλά μέχρι τότε, ρίξτε μια ματιά στην πρώτη φωτογραφία του cast από το πλατό και μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

Η Στελίνα, Editor-in-Chief του Entertainment, χάνεται σε μικρές και μεγάλες οθόνες. Μπορείτε να την βρείτε σε Facebook και Twitter.

IGN GreeceΔύο νέα τραγούδια θα ακούσουμε στην live-action ταινία "Aladdin"O Will Smith μοιράζεται την πρώτη φωτογραφία από το πλατό του AladdinΟ Billy Magnussen στη Live-Action μεταφορά του Aladdin

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα